![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yahu iyi hoşta hala açıklama yok site sahibi atakan efendi açıkla şunları bana bi ara kedimi nasıl beslim kaç kez ne verim ben kimim nerdeyim ayy yyyy kayboldum hayatım kahroldu smiliyface |
Her yiyeceğin kendine gore bir mutluluk puani ve doyurganlik ozelliği var. Bunlari 3-4 günde bir alip sanal hayavaninizi besleyebilirsiniz.Çok beslerseniz sorun olmaz.Uzun süre beslenilmezse mutluluk durumu azalır ve açlık durumu çoğalır. Kedinizi hamsi ile besleyebilirsiniz doyurganlik ozelliğini yuksek tuttum.. Birde marketde secret bolumu var.Oradan araba kosk vs alabiliyorsunuz.Bu resimler profilinizde gozukuyor. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mersi oysa ben site sahibini lafa tutup arkadaşlarımın site marketini soymasını sağlamak için sormuştum bunları sevincli çabuk blissy blissy derty cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyy akşamlaaaarr herkeseee |
Onları korumak lazim bir daha banka iflas ederse yatirmaz kimse parasini tatilsmiley http://www.gameblah.com/swf/bankrobbery.swf |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim de param var yaaaaaaaaa bankada |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 khkh56 ayyy alemsin atakan sen koruyacaksan bankayı ben daltonlara haber vereyimde soymasınlar redkit burda soymayın diyim bari kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) paraları yatırdık da hıc faız ıslemıyo galıba bu hesaba dolar euro alma gıbı bı secenek yok mu ?? uykulusmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 AM. |