![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben çok yoruldum bitmiyo bu kötü adamlar... vur vur nereye kadar ... ben gideyim don t worry big happy i izleyeyim müthişlerr.. hele son sahne... blissy sevincli sevincli smileydance partysmiley bu ara çok şirin şeyler buluyorsunuz atakan bey... teşekkürler super thumbsanim thumbsanim sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Olsun en azindan nöbet tutup paralarinizi koruyoruz blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bankadaki tkl'lerimi çekmek zorunda kaldım... ağla çünkü,gitti diğer tkl'ciklerim...moralim bozuldu...ayol ne enteresanız...sanal alemde bile şu tkl hırsına bakarmısınız... blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok pardon suzzy naptın sen yahu o kadar tlk yi.. ark5 ev almamışsın.. araba almamışsın..... sanal hayvan almamışsın ama sanal hayvan yesin diye balık almışsın... dusun aa her hördüğünü aldın dimi marketten ::) http://www.youtube.com/watch?v=fMWvbysrY2U |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) o hamsiyi büyük piyango sanarak tıklamıştım... khkh56 sonra fark ettiğimde artık nur topu gibi bir hamsim olmuştu...yapacak bişey yok pisiciğe hediye ederim belki...satılırsada satılsın... yalnız esaslı bir kumarbazım maalesef...ama her zaman kazanan ben olmuyorum.. ağla |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) afiyet olsun pisiciğim satışı durdurcam'da sana nasıl hediye edicem.. işte onu bilemiyorum... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) galiba sana l hayvan besle io bi yerde benim kedinin adı samur yaz besle ayyyy bilmiyomm yönetim kastelli atakan kaçtı yurt dışına galibaaaaaaaa 44 blook dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [color=navy]yahu nerde bu insanlar saklanbaçmı oynuyoruz ve ebe benmiyim yoksa blook[/color ] |
İMDATTT... ya benim bu sanal inekciğimin karnı aç nasıl doyurucaz onu :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 AM. |