![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim günlerdir uğrayamıyordum şöyle müziğimizi açalım, bir çay da alalım ohhhhhh dünya varmış kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cafe bos kalmis bu aralar arkadaslar dusun pek ugrayan yok,iflas edicek cafe mazallah b456 ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vallaa ben cat56 yani coffe2 çay içiyorum gelen kapsın birer bardak sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sınavımın şerefine bütün çaylar bendenn blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coffe2 bende cayimi alayim o zaman,acik olsun...psiko cay icin tesekkurler insallah notun yuksek gelince bi cayini daha iceriz happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coffe2 psiko ben bir fincan daha istiyorum cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende bir nesgayfe aliiim psikocuum öle bi çayla kurtulamazsın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) maaşallah bu ay battık desenize dunk56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) idea3 yahu dr. için cimri delerdi doğru galiba inadıma içicem çay kahve ve sen ödeyeceksin dr. beycim aa34 pc05 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM. |