Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

csk 08-08-2007 08:40 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Bende Bursada oturuyorum arkadaşlar

merhaba Dost,

Sen Bursa'nın neresindesin? Bursa'da sen, Elif ve ben bildiğim 3 kişi olduk. yakında bir toplantı patlatırız inşallah.

pakguc 08-08-2007 08:54 AM

herkese günaydın k8908
bugün mükemmel bir gün, hava güzel, yine zinde uyandım...
ve bugün hayatımda çok güzel köklü bir değişiklik olacağını hissediyorum....
tanrıya teşekkür ediyorum beni olumlu olmaya iten birçok şey öğrendiğim, olumlu bakabildiğim ve karşılığında olumlu şeyler yaşadığım için... cilgin897
teşekkürler teşekkürler teşekkürler

hayalayaz 08-08-2007 06:11 PM

ben bayaa zamandır uğrayamıyordum neler kaçırmışım neler..baktım bazı mevzular başlamış,kendiliğinden kapanmış..şimdi gündem bursa ve izmir buluşmaları...kızlaaar izmirde c tesi buluşuyoruz..üçkuyularda engellilerin bir yeri var orada ismini tam olarak burcu biliyor yzar size ..ve diğer izmirliler hadi bakalım bu sefer daha kalabalık olalım..

bu arada, çocuğu olanlar çocuklarını mutlaka getirsinler gideceğimiz yer onlar için ideal deniz kenarı, ağaçlar, çiçek,böcek, salıncak,kaydırak ne isterlerse var...kudum kudum kudursunlar şöööyle gönüllerince..köftehorlar...safaları olsun..atsınlar fazladan enercileri topraklansınlar,

bursalılar...ne düşünüyorsunuz iki kişi bile olsanız..toplantı toplantıdır...sonradan kalabalıklaşırsınız...güzel oluyor..acaba gerçekten varmı dediğiniz insanı ete kemiğe bürünmüş haliyle tanımak...resim çekmeyi unutmayın haa..

csk 08-08-2007 11:25 PM

20 ağustosta tatile çıkıyorum bu sebeple eylülde bir toplantı organize etmek isterim.

BURCU GELEGEN 08-08-2007 11:35 PM

Eylüle çok var biz o aya kadar kaç toplantı yaparız blissy
At topu bana Hayal nerden bileyim ben ismini bildiğim sadece engelliler yeri sahilde 44 öğreniriz ama yarın yazarız buraya ama ben 17:00 de bir yerde olmam gerek ona göre 14:00 en geç buluşalım y789
Birde o akşam beni kimse tutmasın khkh56

hayalayaz 09-08-2007 12:37 AM

yani saat 14 te engellilerin yerinde yarın ablama sorarım..o bilir ondan sonra buraya yazarım

Bugle 09-08-2007 12:36 PM

Kimler geliyor sonuç olarak şimdi...Burcu,Hayal,Güliz ve benim haricimde katılan var mıııııııııııııı?

BURCU GELEGEN 09-08-2007 10:22 PM

Arkadaşlar bugün Fatma Bakırcı ile tanıştım
çok tatlı resimlerden bile çok güzel ve yüzü hep gülüyor Yanında Arkadaşı özge yani ev arkadaşıda vardı her ikisinide çok iyiler kısa da olsa zaman geçirdik. Aksilik olmazsa c.tesi Fatma da gelecek

BURCU GELEGEN 09-08-2007 10:25 PM

Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
Kimler geliyor sonuç olarak şimdi...Burcu,Hayal,Güliz ve benim haricimde katılan var mıııııııııııııı?

Ayşe ne yaptı haber var mı ben dediğim gibi fazla kalamayacağım eve gelip radyo yayınımı yapıp kutlama yapmaya gideceğim arkadaşlarımla guitar k8908

Bugle 09-08-2007 10:26 PM

Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... blissy Fatma çok sevindim geleceğine...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 AM.