Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

pakguc 13-08-2007 10:01 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

geçmiş olsun Ayşe clapping

25emel 13-08-2007 01:02 PM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
yrl78
aaa nie ???
bi sonraki ne zaman....
ya oğlum havuzdan bi mikrop kapmış sanırım. boğaz enfeksionu dedi doktor ama ben bu yaşına geleli böle düşmeyen 40 derece ateş hiç görmedimdi..korktum valla düşmiycek die ama antibiotiği alınca hemen iyi oldu..
aslında dün gece izmirdeydim...ama sabah erken döndüm.

ya geçmiş olsun ayşem. bende geçen konjiktivit oldum ben birde nere gittiğimi göreyim derim açarım gözleri fal taşı gibi terli345 ... ay nasılda özledim şaşkın

Bugle 13-08-2007 01:08 PM

Geçmiş olsun Emel.bir an önce iyileşmeni dilerim.Ayşenin oğlu Denizalp iyi sanırım artık...Çocuklar sık sık hasta oluyorlar maalesef.Bağışıklık sistemleri düzene girene kadar böyle.Ata yağız da bu yıl toparladı çok şükür.Her şeyden hasta olurdu kuzucuk.Bir keresinde 1.5 yaşındaydı,Çocuk havuzundan su içerken yakaladık,bayılıveriyordum.Ertesi günü ateşler içinde yandı.Perişan olduk..Geçiyor işte zamanla..Allah hepimize güzel günler göstersin..

25emel 13-08-2007 01:18 PM

saol Bugle 44 lakin geçen oldum yani şimdi iyiyim f678h saol yinede ... aman dikkat çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyo sapkal89

YAZGÜLÜ_81 13-08-2007 06:18 PM

Geçmiş olsun arkadaşlar actionsmile

25emel 14-08-2007 12:14 AM

ya arkadaşlar güya herkes ile vedalaştım ben yataıcam dedim smil56 baktım olmuyor radyo ya girdim başladım şarkılarımı sıralamaya...ya bugün bana bir haller oldu duramıyorum yerimde içim içime sıgmıyor bir hayır severden yardım bekleniyor gulensmiley gulensmiley

YAZGÜLÜ_81 14-08-2007 12:20 AM

Emel dinliyoruz şarkıları da bir de sesini duyabilsek wave

25emel 14-08-2007 12:24 AM

hadi ya sahimi smil56

YAZGÜLÜ_81 14-08-2007 12:31 AM

Emel şarkılar harika İlhan İrem çalıyor şu an muhteşem ve sesin de muhteşem bence yayın yapmalısın wave 25889

BURCU GELEGEN 14-08-2007 02:21 AM

Ayşe telefonda geçmiş olsun demiştim ama şimdi artık geçmiştir değil mi dusun Emel sanada geçmiş olsun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM.