![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun Ayşe clapping |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçmiş olsun Emel.bir an önce iyileşmeni dilerim.Ayşenin oğlu Denizalp iyi sanırım artık...Çocuklar sık sık hasta oluyorlar maalesef.Bağışıklık sistemleri düzene girene kadar böyle.Ata yağız da bu yıl toparladı çok şükür.Her şeyden hasta olurdu kuzucuk.Bir keresinde 1.5 yaşındaydı,Çocuk havuzundan su içerken yakaladık,bayılıveriyordum.Ertesi günü ateşler içinde yandı.Perişan olduk..Geçiyor işte zamanla..Allah hepimize güzel günler göstersin.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol Bugle 44 lakin geçen oldum yani şimdi iyiyim f678h saol yinede ... aman dikkat çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyo sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçmiş olsun arkadaşlar actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya arkadaşlar güya herkes ile vedalaştım ben yataıcam dedim smil56 baktım olmuyor radyo ya girdim başladım şarkılarımı sıralamaya...ya bugün bana bir haller oldu duramıyorum yerimde içim içime sıgmıyor bir hayır severden yardım bekleniyor gulensmiley gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emel dinliyoruz şarkıları da bir de sesini duyabilsek wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hadi ya sahimi smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emel şarkılar harika İlhan İrem çalıyor şu an muhteşem ve sesin de muhteşem bence yayın yapmalısın wave 25889 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayşe telefonda geçmiş olsun demiştim ama şimdi artık geçmiştir değil mi dusun Emel sanada geçmiş olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM. |