![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam ben geldim .nerede kalmıştık?:) gittiğimde er bile değildim döndüğümde yüzbaşı olmuşum . kendimi çok aradım zorda olsa nihayet buldum. begüm hoşgeldin demez ise giderim:) iyiki varsın demez ise yine giderim:) hatta iyiki varsın,iyiki sevmişim ben seni demez ise yine giderim:)))) hadi begüm karşıla beni kırmızı halı ser ,çorba yap saçlarımı tara nebiliyim işte birşeyler yap:)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar..merhabalar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar acaba mutluluk telkinini nasıl indirebilirim.uğraşıyorum olmuyor.yardım eden olursa sevinirim |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heey ben geldiiimmm :D nabeerr ?? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldinnn :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese merhaba mutlu günlerrrr nasılsınız blissy |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi geceler..uyku tutmadı :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
sana da iyi geceler :=) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende yeni üye oldum can sıkıntısı ve bu siteyi kullanmayı öğrenmeye çalışıorum..merhaba demekle baslayabilirim die düşündüm:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 PM. |