![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 arkadaşlar sizin sohbetlere doyum olmuyor fakat ben yarın için işe hazırlanmamlazım sonrada yatacam herkeze iyigeceler kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Sayın üye mi blook Deneyimli üye lütfen k8908 Bende niye az yıldız var dusun Benim de hazırlanmam lazım artık iş için arkadaşlar .. İyi geceler... Öpücükler herkese kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 240 sayfanın hepsini okuyamadım henüz, şuana kadar ki okuduklarım bana büyük keyif verdi. Sohbetleriniz, fikirleriniz, duygularınız, birbirinize gösterdiğiniz nezaket, saygı... Bayıldım hepinize smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sabah şerifleriniz hayırlı olsun, herkese kocaman günaydınnn kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese kiss3 mutlu heyecanlı sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) happy6 heyoooooo yarın 15 kasım , yarın 15 kasımmmm cilgin897 cilgin897 biz kovalar için olumlu geçebilecek bir gün olumlu geçirmeye çalışıcam.. yarın harika olmalı ttli3 harika geçerse sizlerle paylaşıcam ve burada kiss3 le kalplere boğulmuş bi şekilde sizlerele paylaşıcam gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 Günaydın herkese iyi haftasonu dilerim Acaba kimler çevrim içi utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Evet hatırladım o kasaları smil56 Kasasız olanını daha çok yaptım ama.. Bi keresinde maaşallahı olan bi çocuk nası bi takla attıysa, bi anda yana doğru 45 derece açıyla yana kıvrılıp daaan diye iki ayağıyla beni tepmişti kizgin1 Güven konusunda biras problemliyim kendimi nası bırakcam sadanim Aslında üstüne gittikçe yenebilirim belki.. Var mı şekercim İstanbul'da önerebileceğin bir yer? Ya da kişisel gelişim için böyle bişey önerir misin diye sorayım dusun [/quote] istanbulda da çağdaş drama derneği olmalı. googleden bi blook bakıyım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) happy6 işte kovalar için olumlu gün 15 kasım geldi. herkese kıpır kıpır cilgin897 aşk dolu , sevgi umut dolu bir gün diliyorum tender45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM. |