![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] avantarın üstünde bi yukarı dogru ok var bide aşşa dogru ok varya yukarı dogru olan + aşşa dogru olan - karma veriyo:P günaydın millet playstationa daldımya 1 grm uyumadım ne ise ben işe gidiyorum hadi bayyy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bigci bu karma ne işe yarıyor kırmızıya basarsak ne oluyor yeşile basarsak ne oluyor ne fark var arasında |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Geç yatarım ama erkende kalkarım yani.Hadi kalkın bakalım.Cedrus bizi kahvaltıya götürücek y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın ben herzamankinden hemde duble istiyorum. krema ve şeker olmasın... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hadi bekliyorum gelebilecekmisiniz siz bırakın kahvaltıyı emredin dostlarım size krallar gibi bir ziyafet çekerim sizin gibi dostlarım için canımı bile veririm değilki dünya malı ziyafet |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emir mi... dusun yok abi ya saol... emretmeyi 2 sene önce bıraktım... böyle daha iyi... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) spy game sen beni yanlış anladın dostların ricası benim için emirdir onu demek istedim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) doğru diyorsun abi. yanlış anlamışım... bi kaç defa okuyuna idrak ettim... super ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bırakın konuşmayıı açlıkdan ölüyorumm beennnn şaşkın şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nese ben gidiyorum yengemi koaföre götürmem lazım sonrada işe yetişeyim yoldan alırım bişiyler napalım artık yu89 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM. |