Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

yeni bir hayat 28-08-2008 07:19 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Günaydın taçyaprak hismiley

Hayırdır sitenin açılışını beklediğin için mi uykusuz kaldın..

taçyaprak 28-08-2008 07:27 AM

smil56 gerçekten beni çook olmasa da güldürdün

keşke öyle olsaydı uyku tutmadı ezandan sonra uyurum diyodum ama genelde ne kadar uyumasamda sabaha doğru sızıyorum ama bu sefer sabah oldu ben de pes ettim kalkıp siteye bakıyım dedim belki açılmıştır keyfim gelir diye

bu arada site açılınca bayağıı süpriz oldu

sen niye erkencisin iş için mi

taçyaprak 28-08-2008 07:40 AM

[color=darkblue][/color
offf ben niye ben böyle oldum yaa dusun tamam bugün biraz huzursuzdum ama beni böyle uyutmucak bişey değildi

geç yatsam bile 3-4 saat uyur telkinlerin de etkisiyle dinlenmiş kalkardım

şimdi uykusuzluktan mı ne tam huysuz oldum sad456(yaa ben bunları bi günlük açsam orda anlatsam daha iyi olur daaaaa

açamadım bi türlüü rt67

neyse kimsecikler yook insanlar gelene kadar burda takılayım kendi başıma hatta kendi kendime söyleneyim

kendi kendime huysuzlanayım

yeni bir hayat 28-08-2008 07:42 AM

Evet bence de taçyaprak. Günlük açmak çok iyi bir fikir. Tavsiye ederim.İnsan çok rahatlıyor.

bigci 28-08-2008 08:34 AM

[b] selammmm millet naber pfff dükkanı pislik götürüyo lan dobi ben senin gibi köpegin gene ortalıgı birbirine katmış sinirli bu aralar dısardaki klübede meraklı ve yavrular kalıyo dobiyi dükkanın icine koyuyorum dobi ortalıgı yıkmıs geçirmiş

cedrus48 28-08-2008 09:29 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
Herkese Günaydın Arkadaşlar hismiley hismiley

Nihayet sitemize kavuştuk. Şükürler olsun.Bir an hiç açılmayacak sandım.Meğer hayatımızda ne kadar büyük bir yere sahip olmuş hayatimdegisti. com sitesi.Ben daha önce de birkaç forum sitesine üye olmuştum. Hatta işimle ilgili bir forum sitemiz de var.Ama buradaki bağımlılık hiçbir yerde yok.Sanırım bu sitedeki güzel insanlardan kaynaklanıyor. Yani hepinizden. Kucak dolusu sevgiler hepinize... kiss3 kiss3 kiss3

Evet haklısın yenibihayat forum yaşamımızın bir parçası olmuş iki gündür hayatımda sanki bir boşluk vardı aslında forum değil forumdaki dostlar galiba hayatımızın bir parçası olmuş. ark5 Galiba burdaki forum dostlarıyla bir aile oluşturmuşuz. vien1 Hepinizi çok ama çok seviyorum. kiss3 İyi ki varsınız. art56art56

Belgin ∞ 28-08-2008 09:30 AM

Günaydın herkese.Ne kadar çok özlemişim. kiss3

bigci 28-08-2008 09:37 AM

[b] cedrus48 sende iyiki varsın ;)

offff seni görünce aklıma ayvalık daki yazlıgımız geliyo bide satdıgımız karavanım geliyo off offf bana zorla gene bi karavan yaptırtcan yaaa treking ve balık psikopatının biriyim benn bi aralar cbr 125 motorum vardı askerden evel onla dagg bayır gezerdim durmadan sevincli ama yok yokk ben gene bi kamp yapmazsam çatlarım bu sene saten blaıga sureklı cıkıyozda nabcan hoca biliyonmu kırıklaye uzanacan deliceye gidecen gece 2.5 3 de sotaya yatacan gögüsüne kadar suya dalacan agları bırakacan geceden sabah kahvaltısında taze taze yayın yiyeceksin

cedrus48 28-08-2008 09:57 AM

Bigci dostum forumdaki dostlarla bir gün şöyle bir çıkar dağlara ormanlara doğru sizi benim çalıştığım ormanlarda gezdiririm.Hem ne iş yaptığımızıda görürsünüz belki Allah göstermesin bir yangın ihbarı olur yangında alevlerle nasıl boığuştuğumuzu görürsünüz Ardından şöyle tüm foırum sizi bir ağaç damgasına çıkartırım iki kişiye balta birinize damga ikinize kumpas ikinize numaratör veririm bir güzel damga yaparız ama numaratör işi beceri ister ağaca numaratörle vurduğun sayıların okunması lazım Yoksa damgalı ağaçları kesecek köylüler birbiriyle kavga ederler. 2600 Sonra damga bitiminde ormanın göbeğinde şömineli dağ evinde size şöyle fırunda pişmiş bir kebab yediririm art56art56 Neyse şimdiden damga ekibini kuralım.Şimdi bize 2 baltacı 2 numaratörcü 2 kumpascı 1 damgacı lazım.Hadi bakalım kimler var gönüllü.Bakın sonunda çok güzel bir ziyafet var. ice1

bigci 28-08-2008 10:07 AM

[b] eski motor gezilerimi karavan gezilerimi özledim başa baş olacak o çok kişiyle zevk alamazsın boşa masraf onun yerine bi restoruantta otur yemek ye daha eglenceli ama başa başa olacak bide ormanda kayboldummu hahh tamam babamı alacaz bide yanımıza gerçi babam ormana ciftesini almadan gelmez adam keklik ve yaban tavşanı hayranı ya askerde alısmıs godummu 2 80 anlının çatandna vuruyo tavsanları ama bi et var tadına doyamazsın gerçi sen yemeişsindir yaban tavsanı çadır kurcaz yada dedigim gibi geceden ag atcaz sabah taze balık yiycez

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM.