![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allah kavuştursun Huzurr.. benimde kardeşim gibi sevdiğim biri gitti askere.. tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Hayırlı Geceler Hayırlı Akşamlar. Nasılsınız İyisinizdir inş |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim sanemce... Bütün askerlerimize hayırlı teskereler olsun inşallah mlk34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Huzur TEz zamanda gider gelir inş . arkadasın Üzülme Hakkariye bile gitse artık komando alımı yok durduruldu o yuzden korkma kötü bi duruma düşmez allah tez zaman sag saglım getirsin yüregini ferah tut bende yaptım bak bak hiç bi şey olmadan burdayım hayırlı teskereler şimdiden |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) huzurr allah kavuştursun, tez zamanda gider gelir inşallah. hayırlı tezkereler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) site bende pembeye döndü, herkeste öyle mi, bir ayarı falan var mı, bilen varsa bir yardım lütfen. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anoov bu renk muhteşem kalsın, kim yapıyor bunu yav, biri ayarlıyor mu ? biri kişisel olarak ayarlıyabiliyoruz artık demişti ama. arkadaşlar bendeki renk açık deniz mavisi, muhteşem bir renk, mavi en sevdiğim renktir ayrıca. kim yaptıysa çok teşekkür. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aha buldum tamam, bilmeyenler için söyleyeyim, online olduğunuz sürenin altında renk kutuları var, oradan istediğiniz rengi saçebiliyorsunuz, forum çerçevesi için. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] selamlarr günaydınnnn degerli insanlar nasılsınız iyimisiniz ne var yok ben uyumadım daha sevincli uyku tutmadı o kadar sevinçli ve mutluydumki yaa ben takdım bu köy kahvaltısına yaa en kısa zamanda köyemi ucsam ne bi haftalıgına omaç dedigimiz yumurta ve yufkadan yapılan kahvaltı yemegini . taze taze gül reçeli ve taze zeytinleri saff zeytin yagını tulum peyniriin keçi sütünden yapılmıs olanı taze sıcak sütü ne bileyim köy kahvaltısında yenen şeyleri ama buralarda bulunmuyo onlar malesef şimdilik bunlarla idare edicez hadi buyrun kahvaltıya http://80.237.205.52/r/2007/08/20070...7zz5l07y-b.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşım biizm buralarda bulunuyor köyüm oturduğum yere 5 km her haftasonu gidiyorum annem sağolsun bir kahvaltı hazırlıyor en güzeli herşey doğal yumurtasından sütüne yoğurdundan peynirine relinden balına kadar hepsi katkısız nbizzat o köyde yetişenler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 AM. |