![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam dostlar nasılsınız bu gün kimseler yok kafede ... hayırdır... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar saygılar bizim mahallede pide kuyrunda kavga çıkmış meşhurdur bizim fırının pidesi adam arabayla gelmiş almaya sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi günler, cafe loy loy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sanada iyi günler novosibir naber pfff cok sıcak yaa duramadım dükkanda dobide kudurdu iyice sevincli novosibir satıyımmı sana dobiyi sevincli korumak istedigin bi yer varmı yanlız tek kusuru ekmek veren dısında herkeze saldırıyo sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aloooo cafe sakinleri nerdesiniz Ramazan geldi kafe bomboş kaldı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cedrus bizi adamdan saymıyonmu biz burdayız ya N'ber Nasılsın kütahyayı sevsem sana dobiyi bagıslarımm cok pis işine yarar dobim yatar kalkar bana duva edersin ama dobimi öldürürsünüz siz 2 günde daha dogrusu dobi dayanamaz oraya . dobi bu yaz bitmeden elimden gitmeli gördügü her yere saldırıyo uyutmak istiyolar dobimi mahkeme kararı cıkdı mahkemeden daha ne kadar kaçacam bilmiyorum :'( |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
senin dobi hangi cins ? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saf kan davar köpegi % 100 karabaş ayıbogan kırması sivas kangalı ! |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Esteğfurullah ben sizin için demedim sizi adam yerine koymazmıyım yani eskiden burası cıvıl cıvıldı onu demek istedim.Dobi konusuna gelince aslında kızım sever kedileri ve köpekleri ama ben çok korkarım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kangallar genelde usaldır, senin ki niye öyle ki anlamadım, sen yabani yetiştirmişsindir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 AM. |