![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu orman manzaralı resimler izmirdenmi yani toplantı ormandamı olacak bayıldım ben bu işe bende bende toplantıya geliyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] o orman manzararları lier22 abimz yeni tatilden geldi bize gezdigi yerleri gösterdi bide cedrus arkadasımız ormancı orman yangıncısı bi 2 manzarar resmi koydu böyle bi yerde olsa keske toplantı diye henuz mekan belli degil sevincli bu arada cafe sakinleri günaydın ben niyetliyim kahvaltı felan hazırlardım size ama sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Bigci Allah kabul etsin niyetini senin ve herkesin.Bende yavaş yavaş hazırlanıyım.İşe gidicemde bugun yeni işime y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] amin cümlemizi sende niyetliysen allah senin oruçunda kabul etsin ''yeni işin hayırlı ugurlu olsun . pfff felaket derece sıcak hava |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese smileydance Redflowers teşekkür ederim canım kiss3 saat tam 10 da uyandırdın ark5 benim alarm daha çalmamıştı ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm arkadaşlar ben yeni girdim aranıza yavaş siteyi doğlaştım çok yeni arkadaş bulacamı sanıyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] kayhan aramıza hg arkadasım. cok guzel bi yerdesin emin ol super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oo kayhancım bizde seni bekliyorduk... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi günler herkese, gününüz aydınlık içinde olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] novosibir sağol brader senin de aydın degil ama sıcak bi gün oldugu garanti seneye ramazan agustosa dek gelicek |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM. |