![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi geceler, mozilla firefox kullanıyordum, şimdi i.e 7'ye geçtim, farkındalığım daha da arttı sanki. böyle daha net herşey :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler dostlar... bisiklet |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier bey sizi daha net görebiliyorum şu anda :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anlayamadım... s45apk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) esprik, yoktunuz ya uzun süredir, o bakımdan yani :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Günaydın herkeze mutlu ve umutlu bir günler oruç tutanları orucunu allah kabul etsin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] YEni bigün yeni bi sayfa yeni bi umut bu Gün izmitte olmam gerekiyodu ama gitmdim sevincli malum tosfedi protoste ediyoruz Nasılsınız Aslında bi arkadasım olsa su an yanımda içimden altın parka gitmek yada ataküleye cıkmak geçiyo ama tek basına sıkılır pffff sıcak ve guzel bi gün umarım sizin için iyi geçer super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu avatar yazılarda niye görünmez oldu, bir ayarı mı var acaba, bilen biri var mı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhaba bir süre kayboldum avatarlar uçmuş dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |