![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmar arkadaslar benim bir sorum olacak aslinda daha dogrusu bu soru atakan abiye ben almanyadan katiliyorum ve düsündümki böyle kücük bir kategori yada bölüm acsakda mesela almanyada katilan arkadaslarda orda tanissalar ve birbirleriyle baglanti kursalar türkiyede yasayanlar mesela birbirlerini görebiliyorlar bulusuyorlar belki bizde burda öyle biseyler gelistirebiliriz. slmlar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yayındaymışım y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum. sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın dostlar... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benden de herkese günaydınlar... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smiliyface Herkese bol güneşli ve neşeli günler gününüz aydın olsun arkadaşlar. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese, gününüz mutlu ve huzurlu geçsin. güzel haftalar smiliyface wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabaaaaaa Gününüz güzel ve bol ışıklı geçsiin. İisteklerinize birgün daha yakınlaştığınızı hissetmeniz dileğiyle.. blissy Dostçakalın..... blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
merhabalar mustinetcim.. ark5 almanya da ya da yakın ülkelerde olan bir çok katılımcı arkadaşımız var.. thumbsanim projen anında hayata geçmeyebilir ama zamanla böyle bir buluşmanın verimli olacağına inanıyorum.. istersen almanca odasında ki sohpet bölümüne yazabilir ya da yine aynı bölümde yeni bir başlık açabilirsin.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kiss3 günaydınlarrrr herkeslere kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 PM. |