![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hmmm hadi bakalım o zaman bana iki muhasebe anlat neşen yerine gelsin girlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar buyurun çay simit ve kaşar yemeye ikramımdır... afiyet olsun.. http://4.bp.blogspot.com/_4_ph8oZnwA...y+ve+simit.JPG |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ay canım benim yaaa sevincli Sen ne kadar düşünceli bir insansın 956k Aldım yedim valla girlhaha Ellerine sağlık |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mmmmm simiiiiit. Yedim gitti. :) Sağol. Çok enerjiğim bugün çoooooook :) Ben enerjiyim, ben enerjiyim, ben enerjiyim :) Herkese yolluyorum şimdi bu enerjiden :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkesee günaydınnn.kpss ye başvurdum.hayrlısıı... :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayırlı olsunnnn. Benimki 31 inde başlıyor sanırım.Gönlüne göre olsun kpss puanın. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yeshappy, belgincim afiyet bal şeker olsun şifa olsun inşallah... sınava girecek bütün arkadaşların gönüllerine göre güzel bir sınav geçirmelerini diliyorum... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba mükemmel insanlar :))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM. |