![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evettt bir 17.00 kahvesinde yine burdayım... Ellerimle tahinli kurabiyeler yaptım hadi nerdesinizkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yettim sevincli Ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum y789 Ama kayfeyi duyunca bıraktım kahvaltımı koştum geldim canımcım |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu saatte ne kahvaltısı hayırdırdusun2 Bari sade içme kayfeni al şu kurabiyelerdeny789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Anca fırsat bulabildim canım pc05 Aldım kurabiyelerinden, güzel ellerine sağlık |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Afiyet bal şeker olsunnnnsmil56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers, vodoo çok hoşsunuz . bakalım yarın ilk kahveler kimden?kahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Birinçççççç birinçççççç birinççççççkhkh56khkh56khkh56:zpzp::zpzp: |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ikinççççark5 GÜNAYDINN HAYIRLI CUMALAR ALLAH'IN SELAMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım vodoo kimse kalkmadan kahvemizi içerken accık dedikodu yapalım bak öbür kızlar ne tembel hala kalkmamışlar .girlhahaaman canım geç kalkan insan işini ne zaman yapar kimbilir geceleri kaça kadar oturuyorlar biz ikimiz ne güzel erken kalkıp işimizi yapıyoruz onlar uyurken ben ikinci kahvaltımı işyerinde yapıyorumgirlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınnnnnn Hayatcım haklısın marifetli olmak kolay değil:)))10 parmak 10 marifet olayı:))) Hayırlı cumalar olsun herkeseeee |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 PM. |