![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) en kral şarkı şimdi geliyor :D smil56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Isıgı arayanların karanlık yanı yazısını bulamadım.Nerde acaba kıtaplar bolumunde yok |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba sulara. bahsettıgın kitap kendımızı tanıyalım bolumunde mevcut. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html bu linkten ulaşabilirsin canım 956k |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Redflowers 956k |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blissyHızlı arkadaşım benimmm |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 Benim adım hızlı gonzalesti küçükken, sonra baktım gonzales pek tutmadı beni, atom karınca yaptım bende kendimi sevincli Keskin'cim ellerine sağlık canım kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınnn günaydınnnn uyanmadınızmı hala ben işlerimi bile bitirdim şimdi kahvemi yudumlamaya başlıyorumkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili vodoo sayende kahvemide içtim işe gitmek zorundayım 3 saat rötarla kovulursam Atakan bey bana bir iş bulmak zorunda çünkü burayı bırakamıyorum bir türlü tender45 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim partysmiley Harika bir hafta geçirmenizi dilerim kiss3 (nerde benim kayfem, hep kendiniz içiyorsunuz valla, hiç beni düşünen yok girlhaha) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM. |