![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese günaydın. smiliyface spy game yoksa radyo yayınımı başladı derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınn hava bugün serinledi çok şükür hırka giymeyi özlemişim smiliyface Radyo yayını başladımı yoksa happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu üçüncü defa günaydın yazıyorum... ben diyene kadar gün de aydı zaten dl78 günaydın dostlar.... t678 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydıınnnn thumbsanim thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi günler, sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi günler, hayırlı cumalar actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydııınnnnn cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sakin bir cumartesi sabahından dingin bir zihinle huzurlu bir merhaba (öğleni geçmiş ama olsun thumbsanim ) Herkese iyi hafta sonları, kolay gelsin ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM. |