![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben sadece kahve alacağım.... ama şu maröelatlı kurabiyelerden de bi tane alayım çok güzel görnüyor... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydııııııın herkese, gününüz güzel geçsin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar cat3500 melodisim neler yapmışsın böyle kahveler kurabiyeler ark5 acıktığımı hissettim kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın site sakinleri... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Disik'cim hoşgeldin.Yoktun bir kaç gündür. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese algını degiştir baktıgın olayda degişsin deniliyor ya arkadaslar sizce bu olumlama yoluylamı yapılır baska bir yolu var mıdır. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Olumlama yoluyla da yapılır ama,yaşadığın olaya karşı başka bir pencereden bakman gerek algının değişmesi böyle birşey.O anda o olayı nasıl algılıyorsan,hangi yönden bakıyorsan onu tam tersi yönüyle tekrar yaşayıp içinde öyle izlemelisin. Kötü-iyi,çirkin-güzel gibi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canımcım ders çalışmanın sana ilerde sağlayacağı avantajları düşünürsen işin daha kolay olur sanıyorum.Bir hedef var ve bu hedefe nasıl ulaşacağını biliyorsun.İnsan daha ne ister ki? kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 AM. |