![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ağzından bal damlıyor resmen y789 2 haftada 10 kitap blook 5-5 paylaşın 2 hafta içinde 5ini okusun zeynep sende diğer 5'ini sonrada okumadığı ama senin okuduğun 5'i yanında götürsün sende diğer 5'i oku girlhaha girlhaha noldu bu yaaa girlhaha yok yok güzel oldu ::) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kaybettiniz 1358tlk! gitti yine paracıklar... 5 bilet aldım sadece 851 kazandım... bırakacam ama bu şans oyunlarını... kim demişti kumarda kazanmanın tek yolu oynamamak diye.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hangisinden başlayacağımıza karar verene kadar 2 gün geçecek girlhaha Zeynep dedi bana ama anne bu kadar kitabı bir anda almayalım diye de ben duramadım ttli3 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dusun sanırım yardımcı olamayacağım Teoman çünkü ilgi alanımın dışında bir tarz.. ama denk gelirse aklımda olsun sana söylerim |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) belki şansım düzelmiştir dedim y789 nerdeee... gitti tkl ler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier bana 73.000 tlk borç verir misin? Yok olmadı.Borç ister misin.Kasayı boşaltmıssın yahu ne yaptın böyle sen. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öyle oldu dusun hiç sorma... ama siteye feda olsun... bana da ders... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) site değişmiş mi biraz bana mı öyle geldi? mor olmuş güzel olmuş değişiklik her zaman için iyidir :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 AM. |