![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tırnak dediğim oydu zaten. y789 Adı her neyse artık. smiliyface Bu arada, bana bir flash disk borçlusun. Yetişmesek, gidiyormuş masum alet. wave Ben anlamam isterim. dlckrn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aa34 aa34 tamam aynısından alırım mehmet neyseki çok pahalı değil aa34 ama işe girince super art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın sevgili DOST' lar... hepinize güzel günler... smiliyface kahve alan varmı... dostlarla içielen kahve başkadır... super http://img1.blogcu.com/images/i/y/o/...rk_kahvesi.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın Lier22 nasılsın?sen tatilde misin yoksa işin mi çok seyahatli?? smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar. iyisiniz iyisiniz super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) var mı bir gelişme mümin?:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) boncurrr arkadaşlar aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar... ark5 ders arası verdim... siirokul nasıl gidiyoo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bi kahve ikram edelim dedik kimse almadı aşk olsun... kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla ben alırım ... ama şekersiz kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 PM. |