Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

taçyaprak 21-08-2008 01:11 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

haaa bu arada 2 karakterle yakalanmadan iyi oynuyoon yakanırsan oyundan atıyolarmış
nasıl başarıyon

learning 21-08-2008 01:12 AM

orada adın taçyaprak olamazki ama ya onlar kendi verio isimleri, baya değişmiş oyun heralde

learning 21-08-2008 01:13 AM

iyi yapmışın o zaman bigci, clapping sen sana gerçekten aşık olan bi kadın bul oradan onunla evlen, çıkar amaçlı ilişkilere girme 44
Bu arada ben artık gidiyorum, hepinize iyi geceleeeer catsle

bigci 21-08-2008 01:16 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
bigci oyundayım istanbuldan üye oldum yalnız orda adım tacyaprak
bi de taçyaprak önce alınmış karıştırma yani

[b]
abla oyunda oyle bi ad alamıyon o oyuna girerken o adla giriyon uyeligin dur arayım seni bi bak ben oktar apaydın orda bi karakter seçiyon simdi karaktere tıkla günlügüm yazar orda ne yazıyo kopyala bana .

atmıyolar yıldırym yiyon 2side geberiyo ben proxy kullanıyorum benim ipmde sorun var degişmiyo evdende baglansam nete dukkandada baglansam hiç sadece proxyden degişdirirsem degişiyo misal işde hem masa üstü var evdede masa üstü var ama ben nete hep lattopumla girerim masa üstümde sadece oyun oynarım ben . tanrı sana yıldırım atıyo şimşek cakıyo geberiyon buarada oyunda ölmek denmiyo gebermek deniyo sevincli ben dün geberdim sevincli ama kendimi zorladım gebermek için kendimi gebertmeye calısdım vip alacakdım o karatere almayım yenisine alıyım dedim . o karakterdeki her seyi bi eve kitledim anahtarı arkadasıma verdim yeni karakterime ver bu anahtarı dedim. 16 gün önce gebermek icin cabalamaya basladım önce veletlerimi sattım sonra hırsızlık yapdım sonra üst üste bira içdim sonra soygun yaptım ruh halim düşdü tüm evcil hayvanlarımı saldım atımı hemstreimi tavsınım ruh halim dusdu saglıgımda dusmeye basladı hiç dinlenmedim üst üste bira ve zehir içdim en son bi margarita içdim babanneni görüyon melekler sarkı söylüyo dedi nalları dikdim geberdim sevincli

learning aeo kib nere daha karpuz kesicekdik sevincli

taçyaprak 21-08-2008 01:19 AM

AMAN BEN KARIŞTIRDIM ÜYE ADIM O hala karakter seçmedim okuyom daha

senin bi fikrin var mı

bigci 21-08-2008 01:22 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
AMAN BEN KARIŞTIRDIM ÜYE ADIM O hala karakter seçmedim okuyom daha

senin bi fikrin var mı

[b]
karakter seçceksin oku durmadan kadın seç istanbulu seç bak simdi akranı screenle bi anlatıcam ben o pencereye giremiyom o pencere yasaklı bana scren ne biliyon demi

klavyede sag tarafda pirnt scren diye bi tus var ona bas bos bi paint sayfası aç ctrl+v yap onu kaydet resim ekler gibi buraya ekle

tabi oku azdaha çözemezsen öyle yapalım

günlük dedigimde örnek bak bu benim günlügüm

Son günlük kayıtları
Şaziment Yönal komik bir el çabukluğuyla kulağımın arkasından bozuk para çıkardı.
Hell's Gate REGGAE konseri sona erdi ve gerçekten hoş bir performans sergiledik!

Konsere gayda getirmeyi unutmuşum.
bigcii, Hell's Gate REGGAE mekanında sahneye çıktı.

Son ilişkiler
Şaziment Yönal
Kevin Clarke
Kıvılcım Ketenci
Şaziye Erus
Dürriye Akçit
Kezban Altuntaş
Binnaz Akceylan
Özge Pervane
Bikem Hanımınönü
Müberra Güçbey
Şefika Komşuoğlu
Oya Esin
Naz Koca
Carla Saywell
Amalia Peñafiel
Margaret Eastham
Derya Kıraç
İkbal Ataoğlu

learning 21-08-2008 01:24 AM

Baya azmetmişsin ölmek için aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

Hadi size iyi oyunlar, ben uyumalıyım artık karpuzumu yarın alsam, ama önce kahve isterim sabah sıcak sıcak
Bende size kek,börek,çörek getiririm ttli3

hismiley

bigci 21-08-2008 01:26 AM

Alıntı:

learning Nickli Üyeden Alıntı
Baya azmetmişsin ölmek için aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

Hadi size iyi oyunlar, ben uyumalıyım artık karpuzumu yarın alsam, ama önce kahve isterim sabah sıcak sıcak
Bende size kek,börek,çörek getiririm ttli3

hismiley

[b]
vallaha ben sabah kalkar kalkmaz işe gidiyom sabahda işlerim oluyo öglene anca acıyom pcyi yazaneye anca öglen cıkarım sabah olmaz ama öglen sonu kahven bendne sözz . hatta öglen yemeginide ben ısmarlayım hadi allah rahatlık versin ama sonunda öldüm sende kayıt ol hadi ya :(( tekrar ne olur istanbula gel

taçyaprak 21-08-2008 01:32 AM

sanal alemde ne marjinal bi karaktermişsin yavv

karakterimi seçtim

doğu karadeniz bayan 19 yaşında

artık yarın konuşuruz ben de yatıcam bu saatte kafam almaz zaten ooo67

site sakinleri hepinize iyi geceler ve tatlı rüyalar

bigci 21-08-2008 01:35 AM

İyi geceler ablam tatlı rüyalar gitmeden pm ni oku sevincli sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM.