Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

taçyaprak 19-08-2008 01:48 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

iyi uykulaar

ama maalesef benim uykum yok hala süt içeyim bari coffe2

ceren18 19-08-2008 01:48 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
sen ne içiyosan ondan alayım maksat tanışmak zaten ceren ttli3

taçyaprak cerenin uykusu geldi girlhaha yarın sabah kahvaltıda bol bol dedikodu yapalım tender45 novosibir benim gözlerim yavas yavas gitmeye basladı uyku alametleri ben bulaşıgımı yıkadım uyumaya gidiyorum tender45 bigci sen sabaha kadar burdasın nasılsa senlede sabah görüsürüss hepinize iyi geceler öpücügümü veriyorum kiss3 bu taçyarak için hem hosgeldin hem ii geceler kiss3bu novosibir iyi geceler kiss3 buda bigci yani serkana ... hismiley

Novos 19-08-2008 01:49 AM

iyi geceler herkese ben de yavaştan topuklanayım, bigci kaptırma kendini fazla, takma yarın devam edersin.

ceren18 19-08-2008 01:50 AM

novosibir senin öpücügün çıkmamıs y789

bigci 19-08-2008 01:52 AM

Alıntı:

novosibir Nickli Üyeden Alıntı
iyi geceler herkese ben de yavaştan topuklanayım, bigci kaptırma kendini fazla, takma yarın devam edersin.

devam edemiyom malessef sevincli buda 2. hastalıgım her 3 ayda bi pc degişdiriyom bu yüzden 2 tane mermim kaldı 1 tane robot var onu öldürcem o robotta tek yerinden ölüyo robotun özelligi robot kör ama sesleri algılıyo benim elimdeki 2 mermi ona zarar dahi vermiyo sadece ses cıkartdıgı icin ses dogru geliy sırtındaki güç kaynana az bi zarar veriyim patlıyo onuda sadece bazukayla yapıyosun 2 saatdir bazukama mermi arıyorum bulmadan hayattta uyumam sevincli ama az kaldı bulacam bulacam sevincli sana iyi uykular allah rahatlık versin

Novos 19-08-2008 01:54 AM

ceren sağol arkadaşım, sağlık olsun. :) sana da iyi geceler

learning 19-08-2008 01:56 AM

Herkese iyi gecelerr catsle

bigci 19-08-2008 01:58 AM

Alıntı:

learning Nickli Üyeden Alıntı
Herkese iyi gecelerr catsle

[b] teşekkur ederim şahsım adıma sizede iyi geceler gidiyosanız allah rahatlık versin iyi uykualar yok daha burdaysanız
naberrrr sevincli nasıl gidiyo gece

Novos 19-08-2008 01:59 AM

bu arada taçyaprak ve learning siz yenisiniz galiba :) hoşgeldiniz.

learning 19-08-2008 02:03 AM

Gecenin bu saatinde çok enerjik gördüm sizi, ne güzel b456

Ama benim uykum geldi artık hoşçakalın iyi geceleriydi o, forumda oyunlara fazla dalmışım saat baya geç olmuş, yarın görüşmek üzere catsle Tekrar iyi geceler

(bu arada evet ben çook yeniyim novosibir, hikaye güzel oldu ama sevincli)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM.