![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi uykulaar ama maalesef benim uykum yok hala süt içeyim bari coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler herkese ben de yavaştan topuklanayım, bigci kaptırma kendini fazla, takma yarın devam edersin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) novosibir senin öpücügün çıkmamıs y789 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ceren sağol arkadaşım, sağlık olsun. :) sana da iyi geceler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi gecelerr catsle |
naberrrr sevincli nasıl gidiyo gece |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada taçyaprak ve learning siz yenisiniz galiba :) hoşgeldiniz. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gecenin bu saatinde çok enerjik gördüm sizi, ne güzel b456 Ama benim uykum geldi artık hoşçakalın iyi geceleriydi o, forumda oyunlara fazla dalmışım saat baya geç olmuş, yarın görüşmek üzere catsle Tekrar iyi geceler (bu arada evet ben çook yeniyim novosibir, hikaye güzel oldu ama sevincli) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM. |