Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

cedrus48 18-08-2008 12:37 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

oooo bir 2-3 saat kaybolduk kafeyi birbirine katmuışsınız ceren bulaşıkları yıkadınmı bak sanemce masayı toplamış

bigci 18-08-2008 12:43 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce yazmıştın bigci kardeşim.İzmitten sonra İzmir'de yarış var demiştin oradan biliyorum.Nerede dedin bilmiyorum.Ama aklımda doğru kalmış anlaşılan.Ondan sonra da Ankara'da var hatta yanılmıyorsam.Yanılıyorsam düzelt .

[b]
ankara benim mekanım ankara benim yurdum ankarada yarıs olacakdı 4. ayak ankarada idi fakat ankara yarısı 30 agustosda hipotrumda yapılacak gösteri yüzünden ileri tarihe ertelendi her sene istanbul en sona alınır istanbulda kupa töreni yapılır son yarısda genel klasman sanpiyonlukları verilir fakat bi duyum aldık ankara yarısını sona almıslar inş öyle olur cünkü istanbula gitmeyi istemiyorum sevmiyorum istanbuldaki pisti . bi kapanıyo bi acılıyo zengin veledleri doluyo . yok sona almadılarsa izmirden sonra ankara ankaradan sonra tekrara bi izmit ve istanbul finnish .

artık meshurda oluyoz ben saten meshurumda cunku sureklı dergilere ropertaj felan veriyorum ana yerel tv lere cıkıyorum felan sevincli seneye ntv cnbc ve tgrt ile anlasma imzaladı türkiye otomobil sporları federasyonu drag yarısları televizyonda yayınlancak ilgiyi bir az daha artdırmayı planlıyorlar bizim burda kötü bi amacımız yok tek amacımız sporun sadece futboldan ibaret olmadıgını
turkiyede baska faliyetlerinde oldugunu ve dünya daki diger ülkeler kadar o bransda başarılı oldugumuz kanıtlıyoruz ki kanıtladıkda

inşallah bizden sonra gelen nesinler sporun ve sporcunun ne demek oldugunu daha iyi anlar amacımız bizden sonrakilere bi şeyler bırakmak büyüklerimiz kardeşce jentilmence spor yapmıslar haaa böle böle yapmıslar demeleri . tek istedigimiz.

türkiye ve özellikle ankarada her gün trafik kazalarında özellikle surat limitlerine uyulmadıgı için binlerce vatandasımız ölüyo yeni nesin yeni gençlik kanları fıkır fıkır arabasını kapan kendisin alonso zannediyo sevincli ne gerek var apaçilik yapmaya git federasyona baş vur lisansını cıkart arabanı modifiye ettir git paşalar gibi cık piste ne yapıyosan yap .

'' sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz .''

sanemce 18-08-2008 01:55 AM

kafeyi kimse kapatmamış.. kapanışı ben yapayım bari.. yarın yine bekleriz efendim
iyi geceler hismiley

siyah_inci 18-08-2008 02:06 AM

aaaa kapattınızmı......huhuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuuuu 98569

hımmm.peki o zaman yarın görüşürüz.....iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr hismiley

Belgin ∞ 18-08-2008 08:19 AM

Günaydın herkese.Kafenin açılışını ben yapıyım dedim.Çayı koymaya kahvaltıyı hazırlamaya gelirler birazdan.Lier bugün gel artık ya.Cafe sensiz pek çekilmiyor,Mümin'de gelmiyor zaten kaç gündür. sad456

Mustang 18-08-2008 08:37 AM

Günaydın canım günün güzel işlerin bereketli olsun .

sanemce 18-08-2008 08:40 AM

günaydın..
ben bugün kahvaltı falan hazırlayamıcam kızımı yolcu edicem sad456
gitme vakti geldi yine.gidiyor emb23

Mustang 18-08-2008 09:05 AM

Sanemce Allah kavuştursun canım .Ayrılığınız göz açıp kapayıncaya kadar olsun kucuğunada iyi yolculuklar.İkinizide kiss3 kiss3 kiss3

Belgin ∞ 18-08-2008 09:12 AM

Sanemce kötü bir yere gitmiyor ya okuluna gidiyor.Üzülerek hem Zeynep'i üzme,hemde daha çok üzülüceğin olayları çekme.Güzel uğurla ki o da mutlu dönsün okuluna.Hayırlı yolculuklar olsun.

kaafinur 18-08-2008 09:13 AM

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
[b]
holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

işte buuuuuuuu sesim kısıldı bagırmakdan bumudur budurrrrrrrrrrrrr sevincli
yeminimi tutdum izmiti inlettim smiliyface gulensmiley smiliyface gulensmiley sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli 2. oldumm 2 alüüüüüüüüüüüüüüü sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli hayal abla sana hediyem olsun 2.lik kupam sevincli

lanet olasıca lastik patladı o yüzden final turunda elendim gaza gelip fazla donults. brunolt yaptım ve slick lastiklerim yandı patladı kime kısmet kime niyet sevincli
bu arada cafe naber nasılsınız sevincli iyi geceler

tebrik ederim bigci yolun açık olsun umarım ankara'da da istanbul'da da zaferlerle dolu günler geçirirsin k8908 25889 956k 25889

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 PM.