Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Akulina 18-08-2008 01:59 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Herkese selamlar...
Sanemce ablam allah kavuştursun canım...
Bu arada bigci o kolayı ben direk alıyorum,yorgunluktan ve sıcaktan erimiş ve bitmiş durumdayım...

bigci 18-08-2008 02:00 PM

afiyet bal şeker olsun sevincli terli terli içme ama hasta olursun sevincli

Lier22 18-08-2008 02:16 PM

sanemce...
bunlar tatlı ayrılıklar....
allah kavuştursun...

Alıntı:

ünaydın..
ben bugün kahvaltı falan hazırlayamıcam kızımı yolcu edicem sad456
gitme vakti geldi yine.gidiyor
bigci tebrik ederim zaferini kutlar devamını ve daha iyilerinin bir an önce gelmesini temenni ederim...

bigci 18-08-2008 02:48 PM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
sanemce...
bunlar tatlı ayrılıklar....
allah kavuştursun...

Alıntı:

ünaydın..
ben bugün kahvaltı falan hazırlayamıcam kızımı yolcu edicem sad456
gitme vakti geldi yine.gidiyor
bigci tebrik ederim zaferini kutlar devamını ve daha iyilerinin bir an önce gelmesini temenni ederim...

teşekkur ederim lier abicim sevincli inş sende girdigin her işde kazanırsın hayatta askda her seyde.

cedrus48 18-08-2008 04:15 PM

Kafe sahibi olarakTüm yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum vien1 burda bakın kafemiz var çaylarımız bitki çaylarımız kahvesmiley sanemceden kahvaltımız diğer tüm güzel dostlarda hoş sohbet var. happy6

Akulina 18-08-2008 04:58 PM

ehe bengeldim...valla bi yeşil çay isterim:)

Belgin ∞ 18-08-2008 05:02 PM

Bana da acil kahve lütfen.Bu gece yine mesai var.10 a kadar burdayım. 8977

suzzy 18-08-2008 05:13 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı

uğurladım gitti kızım. alışmam lazım artık 3 yıldır ayrıyız biz ama alışamadım işte  sad456 yanında tuttum kendimi gözyaşlarımı göstermedim ama eve gelince tutamadım işte kendimi  emb23
hayatta sahip olduğum en değerli varlığım, herşeyim o benim  ttli3 Allah bahtını açık etsin inşallah  96

ağla canım benim rahatlarsın...allah bahtını açık etsin yavrularımızın...gençlerimizin... ttli3

çok zor olmuştur senin için eminim  rt67 ...allah kavuştursun...

şu an seni anlamaya çalışıyorum...çok zor olduğunu biliyorum...ve henüz kendime konduramıyorum...

her şey onların geleceği için...rabbim yollarını açık etsin...sevgili zeigeist ciğime benden selamlar.....

öptüm sizi... kiss3

sanemce 18-08-2008 05:49 PM

Sycorox, Lier, Suzzy çok teşekkür ederim.. kendimi yalnız hissetmiyorum sizler sayesinde ama çocuğum yalnız kalmış sad456 pansiyona gitmeden önce pansiyon müdürünü aramıştı açıldı mı diye, arkadaşlarından gelen var sende gel demiş ama kimse yokmuş henüz. aradı morali bozulmuş ağlıyodu ben napıcam tek başıma burda diye emb23 zaten gidişi de zor oldu.. bindiği otobüs yolda arıza yapmış 1 satten fazla başka otobüs gelmesini beklediler sıcakta piştik diyordu.. sağ salim ulaştı derken şimdi orada yalnız kaldı.. üf yaaa annelik ne zor.. kesinlikle çok güzell ama zor terli345

sanemce 18-08-2008 05:55 PM

uy897 rahatladımm
şimdi konuştuk kızımla, ne yapacağına dair çare ararken iki oda arkadaşı gelmiş thumbsanim
lojmanda kalan bi öğretmenlerini aramıştım bu arada bende, geçen yıl erken gelen öğrencileri evinde ağırladı diye okul müdürü yasaklamış.. neymiş, öğrencilerle öğretmenler iç içe olamazmış.. kadın da ne yapsak acaba dedi kaldı telefonda en güzeli bende kalması ama hem onun için hem benim için problem olur dedi, üzüldü... ttli3 müdür beye de buradan sevgilerrrr hih33

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM.