![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bulaşıkmı dedin bulaşığı yaşı en küçük olan yıkasın bitki çaylarını ormandan toplayıp kurutmak ve demlemek bana ait kahvaltılar sanemceden ceren mustang ve kaafinur sizin göreviniz ne olacak Ben hesap kitap işlerine bakarım gelen paranın ne kadarı siteye kalacak ne kadarı hayır işlerine gidecek çalışanların maaşları filan o işler bana kalsın neseli56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cedrus aksam buşalasıklarını nezaman yıkıcaz seni bekliyorum ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaa ben de kahvaltı masasını toplamayı unutmuşum y789 neyse terli345 kimse farketmeden topladım girlhaha http://www.dantelyeri.com/images/__ark_masa_pa__nt.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben fark ettim sanemce abla ama rencide etmek istemedim girlhaha hu huhhhhhhh cedrus nerelerdesin ben kafeden kendime bir nescafe sölim bare cedrus gelene kadar coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ilahi ceren y789 utanmıcam napim arada bi olur böyle şeyler thumbsanim neyseki senden başka farkeden yok girlhaha sen bana da bir kahve yap bari oturup dedikodu yapalım biraz kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ablam kahvaltı masasını akşam 9:20 de mi topluyon? girlhaha girlhaha girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şşşttt melodisim çaktırma girlhaha aman aslında toplamasaydım da olurdu şurda ne kaldı sabaha girlhaha birkaç rütuşla halledebilirdim terli345 eee sen ne içersin şekerim sana ne ısmarlayalım aa34 durumu kurtarabildimmi aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hmmmmm rüşvet demek... cık cık cık benim gibi bi insana... n9598 hehehe şöyle demli bi çay içsek anlaşabiririz aslında 44 açık hava olsun mümkünse...(balkon,teras... super) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aman efendim ne demek sung66 açık hava, çay thumbsanim buyrun efendim super http://img1.blogcu.com/images/u/s/t/usta28/cay-1.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM. |