![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İşte geldim burdayıım.Günaydın herkese.Cedrus çayı demliğin üstüne koy.Demliğin altında su kaynayınca o kaynamış suyu çayı koyduğun bölüme dök.Altını kıs 15 dakika sonra içeriz.Hadi kolay gelsin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese, benimiçin biraz yoğun olacak,malum temizlik olayı... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo günaydın dostlar, bugün kafe açılmış çaylar demlenmiş... sabah çayını içtim ama sizinle içilen başkadır... içelim gelsin çaylar.... durun ben getireyim... http://www.gaxxi.com/cebelibereketga...5028276cay.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yalnız kusura bakmayın acemi olduğum için sğuk suya çay kattım önce suyun kaynatılacağını kaynayan suya çay katılacağını bilmiyordum.Bunu artık acemiliğime sayın.Çaylar tavşan kanı olmadı bu nedenle |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (fonda bağlama çalar)Üzülme cedrus gardaş.Biz ne su gibi çaylar içtik.Sen de öğrenirsin zamanla,sıkma canını.Bugün Lier'dan içelim yarın öbür gün sen demlersin.Öğretiriz biz sana.(bağlama biter) girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın mutlu günler off fena sıcak ankara |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yok yok karar verdim ben size doğal çay içireceğim ormanlardan ellerimle topladığım kekik ıhlamur veya alıç çayı demliyeceğim.Keki ve ıhlamur çayını hepiniz içmişssinizdir.Ama alıç çayını içeniniz yoktur heralde.Hepinize tavsiye ederim sağlık yönünden çok faydalı özellikle kalp damar tıkanıklıkları için |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) az acele et ama orman kalmadı memlekette... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm herkese güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
onun özel bi formulu var bide acayip bi şey içerdi o otları toplayıp banada içirmişdi tadı nane limon gibi ama o dedigin çay gerçekden guzel bi şey ben 1 kere içdim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 PM. |