Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

kübrayigit 13-08-2008 11:13 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

uzun bi mesajım vardı ama sanırım yanlışlıkla silmişim.bir aydır siteye giremedim.son mesajım hamile olduğumdu ama bebeği kaybettim 88a hemde ne acılarla. 88a günlerce hastanede yattım.milyonda bir görülecek kornual gebelik diye birşeymiş. dusun blook beni buldu.depresyona girdim resmen. şu anda bile çok bitkinim.hastaneden çıkalı bi hafta oldu ama nekahet dönemi işte malum.bu arada dinlediğim telkinlerde yarım kaldı.devam edebilseydim belki daha iyi hissederdim ama enerjim öyle düşükki hiç bi şey yapamıyorum. sadanim sadece dingin,boş,tepkisiz hissediyorum şuan.iyi dileklerinizi esirgemeyin lütfen. 96 bunları size yazmam bile rahatlattı beni

aysegul_tirtil 13-08-2008 12:05 PM

canım cok geçmiş olsun dayanısma hattına hemen seni ekleyelim ve toplu enerji gönderelim.ben hemen başlıyorum.

teoman_ 13-08-2008 12:14 PM

sabır ve geçmiş olsun diliyorum kyigit
umarım bu zor günleri bir an önce atlatırsın sapkal89

cedrus48 13-08-2008 04:30 PM

Sabır ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum:üzülme İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp nur topu gibi bir çocuğunuz olur.

kaafinur 13-08-2008 04:47 PM

büyük geçmiş olsun kyiğit. hayırlısı ise bir daha olur. bir komşum var 12 yıllık evli ve henüz hamileliği hiç tatmadı dua et sen hamile kalabiliyorsun bu bile bir mucize bir teselli nedeni. üzülme dualarımız seninle

insirah 13-08-2008 04:54 PM

Sevgili kyigit canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ben de mart ayında bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını işittim, ama ritimsizdi ve çok dayanamadı. 2 aylık idi kalp atışları durduğunda. Ama onun yok olmadığına inanıyorum. Sen de kendini çok üzme lütfen. Şu kısacık dünya hayatı sona erdiğinde onları göreceğiz inşallah. hayal ablanın dediği gibi bir ayğı içindedir derler ark5 nooolur yıpratma kendini, hadi şimdi gülümse ve onu bu gece rüyanda görmeyi dile thumbsanim ben bunu diledim ve aynı gece bebişimi rüyamda gördüm kiss3 ark5 hiç üzülme, bir defa olmuş gene olur inşallah ilk bebeğin de cennetten seni izliyordur tender45

bigci 13-08-2008 05:08 PM

sevgili kyigit cok cok cok geçmiş olsun :( acı bi durum biliyorum bu durumda ne söylene bilirki :'( allah bi dah ayaşatmasın sağlıklı şifalar ile mutlu geçmiş olsunlar

CeM 13-08-2008 05:49 PM

Geçmiş olsun Kyigit bence kendini üzme,neden diyeceksin çünkü Japon felsefesine göre yeni ölen bir bebek sadece bedenini kaybetmiş olur,ruhu tekrar başka bir bedende (tekrar hamile kaldığında)imtihan için tekrar gönderilir super dediğim gibi bence üzme kendini bebeğine tekrar kavuşabilirsin sapkal89

cedrus48 14-08-2008 01:21 AM

Neyse kafe boşalmış herkes uyumaya gitmiş galiba.Sabah kefeyi biz açtık kapatmakta galiba bize kalmış.Ama biraz daha kalırsam bende sabah kafeyi açmaya kalkamıyacağım.Sabah erken kalkıp bitki çayı demleteceğim.Kekik ıhlamur adaçayı kuşburnu ve ve alıç çayı ama sakın diğer piyasadaki toz çaylarla karıştırmayın bunların hepsi doğal.Doğadan bizzat elimle topladığım bitkilerden oluşuyor.Ama alıç çayına baya rağbet var sabah erken kalkan yetişir.Geç kalkana ayılması için şekersiz bol köpükle bir Türk kahvesi Ha birde bana bir avatar ayarlayablecek varmı birde mesajlarımı ifade ve resim ekleyemiyorum.Yardımcı olacak dostlardan bir el uzatmalarını bekliyorum.Hepinize hayırlı geceler.Sabah çaya bekliyorum.

defnilaume 14-08-2008 01:58 AM

İyi geceler uykulusmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM.