Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

suzzy 26-08-2008 01:00 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Di mi ama ayıp dedim Emel.Yarın öbür gün gelse nasıl bakıcaksınız yüzüne dedim.Amaaan salla dediler hepsi birden hemde.Bak şimdiden arkadaş kavgasına düştü zaten suzzy.Seni çekemiyor benden söylemesi.Yok o bana yazdı yok bu bana yazdı diyor.Cık cık cık hiç yakıştıramadım khkh56

pışşt...çok ayıp ortalığı karıştırma...yallaaaannnn dlckrn

25emel 26-08-2008 01:01 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Emel iyi ki artık gelmiyor falan dediler khkh56 Bende ayıp ediyorsunuz dedim.Neler paylaştınız zamanında ezip geçmeyin dedim.Gerçekten bak.İyi demiş miyim khkh56

emelim redflowers sitenin cadısıdır laf aramızda. aa34 aa34 aa34 aa34 .kız redflowers cadısı emel bilmiyormu benim öyle bi şey demicemi...kendisini nasıl sevdiğimi..

Alıntı:

novosibir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba ::) beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa

ayyy.emoşum gelmiş yaa... blissy daha bu gün kulaklarını çınlattım senin nerelerdesin kuzum...

arada bir bak şuralara yahu...ay çok sevindim canım....nasılda özlemişim yaa...bak kızıcam artık... kizgin1 bıraktın bizi diye...

ya sorma abla ev ev deil tatil köyü gibi yıllık izni alan soluğu burada alıyor girlhaha geçen istanbulda ki abim geldi 1 hafta kaldı pazar sabahı döndü ogün evi temizledim öldüm sevincli tam koltuga oturdum telefon çaldı öbür abim.
-yıllık izne ayrıldım yoldayız geliyoruz dedi aa34 2-3 saniye kadar cevap veremedim aa34
- nie geliyornuz ya benim evim tatil köyünemi benziyor kardeşim gidin antalyayaaaa!!! dedim.
-seni tanımasam bizi istemiyorsun dieceğim dedi girlhaha bendeki cevap aynen yazıyorum terli345
-o zaman abi sen beni tanımıyorsun bence dl67 demiş bulundum abim kahkahalara boguldu.yegenler pcyi çökertti.ancaga zaman bulupda pc sorununu hallettim. ancagaa....

muhahahaha khkh56 fıkra gibi

duurr ne komiği ya trajediiiyeni başlıyorr; abim geldikden 1 hafta sonra pazar sabahı izni biten abim yine geldi sevincli o hafta sonu giresundan trabzondan ankara tosya ve düzceden arkadaşlar geldi.evde 4 çocuk 2 abi 2 yenge karması ayrıca muhtelif yerden gelmiş cançiger kuzu sarması arkadaşlar vardı. allahımm!!!!

25emel 26-08-2008 01:03 AM

Alıntı:

Alıntı:

Emel iyi ki artık gelmiyor falan dediler khkh56 Bende ayıp ediyorsunuz dedim.Neler paylaştınız zamanında ezip geçmeyin dedim.Gerçekten bak.İyi demiş miyim khkh56

emelim redflowers sitenin cadısıdır laf aramızda. aa34 aa34 aa34 aa34 .kız redflowers cadısı emel bilmiyormu benim öyle bi şey demicemi...kendisini nasıl sevdiğimi..

ustamm benimm !! ben bilirim siziii sen hiçç meraklanmaa girlhaha derty

suzzy 26-08-2008 01:04 AM

ayy...canım kıyamam...zincirleme felaket... girlhaha

ama olsun bak ne güzel şenlik olmuş evde...yaaa khkh56

Belgin ∞ 26-08-2008 01:04 AM

Alıntı:

Alıntı:

Di mi ama ayıp dedim Emel.Yarın öbür gün gelse nasıl bakıcaksınız yüzüne dedim.Amaaan salla dediler hepsi birden hemde.Bak şimdiden arkadaş kavgasına düştü zaten suzzy.Seni çekemiyor benden söylemesi.Yok o bana yazdı yok bu bana yazdı diyor.Cık cık cık hiç yakıştıramadım  khkh56

pışşt...çok ayıp ortalığı karıştırma...yallaaaannnn   dlckrn

Sustum(5 saniye anca dayanabilirim ona göre)oooo saat kaç olmuş ya.Ben yatar size iyi sohbetler.Site kalabalıklaşır zaten şimdi ben yatıyorum ya  khkh56

Emel fazla özletme kendini.Arada bir cee-ee yap e mi?  kiss3 Hayal abla seni de ayrıca öperim kiss3

25emel 26-08-2008 01:04 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
emel ne iyi ettin geldin şenlendi ortalık aa34

Alıntı:

novosibir Nickli Üyeden Alıntı
emel hakkaten ne iyi ettin, bir pozitif olduk khkh56

saolunn hayatlarımm !! ben sizler sayesinde varımm skan67 skan67

25emel 26-08-2008 01:06 AM

Alıntı:

Alıntı:

Di mi ama ayıp dedim Emel.Yarın öbür gün gelse nasıl bakıcaksınız yüzüne dedim.Amaaan salla dediler hepsi birden hemde.Bak şimdiden arkadaş kavgasına düştü zaten suzzy.Seni çekemiyor benden söylemesi.Yok o bana yazdı yok bu bana yazdı diyor.Cık cık cık hiç yakıştıramadım khkh56

emeeel bu redflowers cadısı varya..ama bak yemin ver sölemicene ..aman duymasın..bu gece mikserliği üstünde onun..bana yatıcam dedi..geldi burada dedi kodu yapıyor...yalan söylüyor bak..tüm cadılığı ele almış.. aa34 aa34 aa34 aa34

hee yaa balaa bak şimdide baktı ortaya çıkıyo foya ufak ufak kaçıyor sevincli sevincli sevincli sevincli

25emel 26-08-2008 01:08 AM

Alıntı:

hııı tabi tam şenlik eve sığamadık sosyal tesislere taşdık sevincli

sanemce 26-08-2008 01:09 AM

Alıntı:

Alıntı:

hııı tabi tam şenlik eve sığamadık sosyal tesislere taşdık sevincli

ne güzel yaa bide aynı kafadan olunca herkes eğlenceli olur thumbsanim

Novos 26-08-2008 01:10 AM

Alıntı:

duurr ne komiği ya trajediiiyeni başlıyorr; abim geldikden 1 hafta sonra pazar sabahı izni biten abim yine geldi  sevincli  o hafta sonu giresundan trabzondan ankara tosya ve düzceden arkadaşlar geldi.evde 4 çocuk 2 abi 2 yenge karması ayrıca muhtelif yerden gelmiş cançiger kuzu sarması arkadaşlar vardı. allahımm!!!!
[/quote]

khkh56  hahahaha valla hiç güledceğim yoktu emel, hakkaten fıkra ya

bbg evi olmuş

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 PM.