![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hakkaten bbg evi khkh56 khkh56 videoya çekseydin bir de tam olurdu içimizdeki bbg aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] emel abla herkeze kucak acıyon evine gelen gelene sevincli bende gelebilirmiyim hiç degilse kapıda bodyguard diye beklerimm sevincli dobiyide getiririrm yada söyle yapalım kapıya dobiyi baglayalım kimse giremesin içeri |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.zwani.com/graphics/good_night/images/2.gif canlarım hepinize iyi geceler...yarın görüşürüz... hismiley emel'cim seni de aramızda her zaman görmek istiyoruz....bunu unutma canımın içi.... tender45 öptüm sizleri...iyi gecelerr.... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) of ne biçim bir şey o birbirinden hazzetmeme durumu, biri bir taraftan, diğeri başka taraftan, iki arada bir derede kalırsın, geçmiş olsun diym ne diyim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) suzzy abla sağol sana da iyi geceler, kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] suzy ablacıgım iyi geceler kendin kadar tatlı rüyalar |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM. |