![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kim çok gördü?aşk olsun olurmu öyle şey.. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) meyveli pastaya bayılırım ahanda bayıldım 2600 eee redflowers vermiyor ki kıskanıyor pastasını |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yok Yok redflowers birtanedir.Eli çok açıktır,cömertdir,yedirmeyi çok sever. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kafiye yapmış ama bana, bilemiyorum daha göremedim cömertliğini. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Elim cömert benim bi kerem hih33 Sen buluşmaya gel meyvalı pastan benden söz.Hemde gerçeği.Yaaa ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar vermeyin öyle pastanedeki pastalara para....ben daha güzellerini yaparım...Şu benim patron açsın bir cafeyi pastalar benden.. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy çok mutlu oldum, ne kadar cömertsin kesin gelirim, ya ama benim ikram etmem gerekir şimdi dusun terbiyesizlik olur yav utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Valla duru'cum ben o cafeye gelmem.Metin06 benim pastanın içine çilek yerine fare zehiri koyar sen bile farkına varmazsın.Ben bilmediğim yerden yiyim ama sağlığıma dokunmasın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Neeeeee.... 789569 789569 Yapmaz öyle şey ama yinede ben işi sağlama alır senin pastanı kendim yaparım. Yine için rahat etmezse sende bize gelir evde yersin.. Yabancılara bırakmam seni.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 PM. |