![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu gün üzerimdeki rehaveti sabahtan beri atamadım bir türlü. Yapıştı iyice ya. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Teşekkürler mumin.okan sapkal89 Yapılacak pek bişey yok sanırım. Can sıkıntısı galiba. tuh788 Öyle içimden geldi yazdım. pc05 Yarın olaaa, hayrola. hismiley |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İşte bu sitenin güzelliği... hismiley Herkes birileri için bişeyler yapma çabası içinde. Ne güzel değil mi. 956k Buradaki pozitif enerji, hepsi birbirinden değerli insanları çekim yasasıyla çekiyor buraya galiba... 25889 Bu saatte yapılacak en güzel şey, uyumak galiba. catsle Ne kadar kötü hissedersem hissedeyim kendimi, uyuduğum an, sabaha tamamen yenilenirim. Bilmiyorum başkalarında da bu var mı ama. Allah'ın bir lutfu bana göre bu. Ağlayamamak gibi bir rahatsızlık vermiş bana Allah ama, yerini başka türlü doldurmuş. 96 Teşekkürler ilgin için mumin.okancım. sung66 Sağlıcakla.. hismiley |
tutarmı demişsin ya tutabilir.. idea3 daha öncede konuşmuştuk bunu ama kimbilir nerdee wave ben uzun zaman önce bu şekilde kullanmaya başladım ama devamlı kullanmadım.. pc05 yinede o dönemlerde sıradışı bulduğun anlamını bilmediğim kelimeleri ekleyerek bu şekilde bir liste hazırlamıştım.. bir çoğunu öğrendim diyebilirim.. onayi deneyin bakalım nasıl gelişmeler olacak sizde.. sevgiler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blue_green doğum günün kutlu olsun... bu da hediyem... http://www.kalle-k.dk/Agapanthus%20umbellatus.JPG |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mmmmmh öğle arası yemek tatili, gününüz tatlı geçsin ttli3 Ah bu da tarifi, bana da haftasonu ödevi tabii elmalı olucak sanırım nerde bulucam şeftaliyi girlhaha http://bizimpastane.blogspot.com/200...ili-sorbe.html Hadi afiyet olsun herkeseeee |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 AM. |