![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 kiss3 cat22 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar, güneşli ve sıcak bir istanbul sabahından. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) insanlar nasıl acımasız duygusuz olabiliyorlar. söylediği bir sözün yada yalanın karşısındakinin hayatını kötü yönde etkileyebileceklerini düşünemiyecek kadar bencil olabiliyorlar. böyle insanlarla karşılaştığım zaman hayatın yükünü taşıyamıyacak kadar güçsüz hissediyorum kendimi. hayat mücadeledir diyorlar ama ben yoruldum. bugün içimdekileri anlatmak istedim. umarım sıkılmazsınız. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
clapping çok şanslısın ve güçlüsün unutma. engelleri aşıp ulaştığın başarı, yüzünü şimdikinden daha güzel gülümsetecek. inan buna... ya engeli olmayanlar ne yapmalı?? boş beleş bi hayat... ı-ıh yok... amacı olmalı... 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mümin okan ilgin için çok teşekkür ederim. keşke sizin gibi ve bu sitedeki insanlar gibi herkes iyi insanlar çok olsa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coffe2 onlar iyiki var. blissy gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba bu sabah ben de moralim çok bozuk başladım güne..arkadaşımın babası çok hasta sanırım fazla etkilendim. oysaki son 2 aydır kendimi çok iyi hissediyordum. bir an, eski hallerime döneceğim diye korktum. ama eminim yarın çok güzel bir gün olacak. hem benim hem de herkes için inşallah. herkesi çok seviyorum. herkese hem çok sağlıklı hem de çok mutlu ömürler diliyorum... |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook blook aanaaaa sanki emeli gördüm sanki blook cat56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |