Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Pamukk 10-04-2008 12:54 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

y789 kiss3

cat22

MuminOKAN 10-04-2008 09:02 AM

günaydınlar, güneşli ve sıcak bir istanbul sabahından.

gunesim 10-04-2008 09:48 AM

insanlar nasıl acımasız duygusuz olabiliyorlar. söylediği bir sözün yada yalanın karşısındakinin hayatını kötü yönde etkileyebileceklerini düşünemiyecek kadar bencil olabiliyorlar. böyle insanlarla karşılaştığım zaman hayatın yükünü taşıyamıyacak kadar güçsüz hissediyorum kendimi. hayat mücadeledir diyorlar ama ben yoruldum. bugün içimdekileri anlatmak istedim. umarım sıkılmazsınız.

MuminOKAN 10-04-2008 10:23 AM

Alıntı:

gunes Nickli Üyeden Alıntı
insanlar nasıl acımasız duygusuz olabiliyorlar. söylediği bir sözün yada yalanın karşısındakinin hayatını kötü yönde etkileyebileceklerini düşünemiyecek kadar bencil olabiliyorlar. böyle insanlarla karşılaştığım zaman hayatın yükünü taşıyamıyacak kadar güçsüz hissediyorum kendimi. hayat mücadeledir diyorlar ama ben yoruldum. bugün içimdekileri anlatmak istedim. umarım sıkılmazsınız.

mutlu olmalısın çok engelin var. türkiye standartlarına göre yaklaşık 65 metre engelli koşudayız. thumbsanim -65000 de denebilir, sayıyı uzatmanın anlamı yok- engellerin yükseklikleri farklı tabi. gayemiz ders alıp bir sonraki büyük engeli kolaylıkla aşmak.

clapping çok şanslısın ve güçlüsün unutma. engelleri aşıp ulaştığın başarı, yüzünü şimdikinden daha güzel gülümsetecek. inan buna...
ya engeli olmayanlar ne yapmalı??
boş beleş bi hayat...
ı-ıh yok...
amacı olmalı...

8977

gunesim 10-04-2008 11:44 AM

mümin okan ilgin için çok teşekkür ederim. keşke sizin gibi ve bu sitedeki insanlar gibi herkes iyi insanlar çok olsa

MuminOKAN 10-04-2008 12:21 PM

coffe2 onlar iyiki var. blissy gogogo

aysunt 12-04-2008 07:44 AM

merhaba

bu sabah ben de moralim çok bozuk başladım güne..arkadaşımın babası çok hasta sanırım fazla etkilendim. oysaki son 2 aydır kendimi çok iyi hissediyordum. bir an, eski hallerime döneceğim diye korktum.

ama eminim yarın çok güzel bir gün olacak. hem benim hem de herkes için inşallah.

herkesi çok seviyorum. herkese hem çok sağlıklı hem de çok mutlu ömürler diliyorum...

25emel 12-04-2008 11:05 PM

Alıntı:

aysunt Nickli Üyeden Alıntı
merhaba

bu sabah ben de moralim çok bozuk başladım güne..arkadaşımın babası çok hasta sanırım fazla etkilendim. oysaki son 2 aydır kendimi çok iyi hissediyordum. bir an, eski hallerime döneceğim diye korktum.

ama eminim yarın çok güzel bir gün olacak. hem benim hem de herkes için inşallah.

herkesi çok seviyorum. herkese hem çok sağlıklı hem de çok mutlu ömürler diliyorum...

art56art56 aynı fikirdeyim

pisimbat 12-04-2008 11:28 PM

blook blook aanaaaa sanki emeli gördüm sanki blook cat56

25emel 12-04-2008 11:37 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
blook blook aanaaaa sanki emeli gördüm sanki blook cat56

evet takendisi bencee... bende gördüm f678h f678h nasılsın ablammm clapping

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM.