![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bana acele araba lazım, babamı inegöle götürmem gerek, orada fidan çiftliğini göreceğim, iş anlaşmaları yapmam lazım, yapacak ve düşünecek öyle çok şeyi nasıl üretiyorum yaaa hayret bana, |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili mümin şu iki nokta olayını anlatır mısın nasıl yapılıo okuduklarımdan pek bişi anlamadım yani nasıl yapmam gerektiğini.lütfen açıklar mısın? smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar.Ooo lier seni görmek çok güzel.Şiirlerle donatmışsın kafemizi özledik ya. Mümin sende harikasın bugün yazıların bana da umut oldu.Somurtup oturmuştum kendime çeki düzen verdim sağol bre kızan. smiliyface Disik'cim n9598 hiç yakışmıyor o güzel yüzüne gözyaşları.Silkelen kendine gel bakıyım.Sen şimdiye kadar neleri aştın insanlar mı yıkıcak seni.Ne yani izin mi vericeksin yoksa.Benim tanıdığım disik bu değil.Ben eski disik'imi istiyorum 789569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol redflowers sende hoş geldin... bu gün net problemi biraz az o yüzden rahat rahat girebiliyorum siteye... arada kopuyo ama idare edeceğiz... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) SeLamlar Hayatımdeğişti AiLesi.. sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sapkal89 selamlar bizden serenity tanıyormuyum diye düşündüm bir an... blook dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mrb arkadaşlar actionsmile ne var ne yok bakalım? idea3 http://img99.imageshack.us/img99/128...katur45sy9.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Ben TR-ance.. Nick DeğişikLiği OLduda Biraz.. smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) super imzadan çıkardım super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |