![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sabahtan berisitede problem varmış.Çoğu arkadaş girememiş.Sanırım çözülmeye başlamış artık. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) görüntü bozuldu khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bu sitenin bana gıcığımı başladı diye düşünmeye başladım doğrusu drive45 canı isterse giriyor istemezse girmiyor.. sabahtan beri girememiştim şimdi de ne kadar kalabilirim bilmiyorum doğrusu dusun başka sorun yaşayan var mı ??? varsa da yazamazki şimdi sorun yaşıyo olur çünkü terli345 pekiii sorun yaşamayan varmı ?? y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sitenin domain ismi ile ilgili bir sorun vardi..Bu nedenle bugun bazı kesintiler oldu. Sorun giderildi.Bundan sonra kesinti olmayacaktır. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Deprem oldu ya burada. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nerede ya... dusun Var mı bişey peki... blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bende sabahtan beri site açılmayınca strese girdim:( meğer bağımlısı olmuşum bu sitenin aslında iyi oldu bi dünya işim vardı:) bu arada deprem nerede oldu??? büyük müydü? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bandırma'da.Bandırma körfezi sallanıyo yine.Sonumuz hayır olsun.Baya salladı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun...çokmu hissettirdi...nerde oldu.. terli345 ay bak deprem deyince...çok korkarım...allah bir daha yaşatmasın... b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |