![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun. haftaya orda işim var. sağlam kalması lazım oranın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçmiş olsun... İnş. birdaha olmaz... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende malatyadayken elazığ depreminde silkelenmiştim. ev 4. kattaydı. zemberek gibi sallanmıştık. sonrasında 3 - 4 gün evde tektim ve uyuyamamıştım. allah hayırlara vesile etsin. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağolun arkadaşlar.2.8-3.1-3.4 arka arkaya sayılır.Şiddet artmış baya.Bununla kalır inşallah. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oh be ya girdim sonunda siteye blook redflowers deprem mi? sevincli aman ya çok korkarım ben dikkat et kendine pc yi şöyle kapı tarafına falan yaklaştır kaçman kolay olsun blissy aman masanın altına girme ezilirsin masanın yanına çömel terli345 dusun ne diyorum ben ya bak heycan sardı birden ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun redflowers...bir daha olmasın... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçti gitti inşallah.Sıcaklar basınca yokluyor böyle arada bir.Sağol melodis'im,disik82. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers sen hafta sonunu bekleme gülüm çık gel bana.. geçmiş olsun canım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gelicem zaten bu gidişle beklemeden.Sen bi git gelde hayırlısıyla.Sınavın güzel geçsin kutlarız hem. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers cım sana ve tüm şehrine geçmiş olsun canım... yrl78 böyle ufak ufak olsun ki büyüklerinden korunmuş olalım.. ark5 mümin.okan cım sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum.. çünkü arap oldum ve fransız kaldım.. khkh56 mesajından anladığım kısımları aktarayım limewire i kullanıyorum ayda bir iki kez şarkı indirmek için onun haricinde komple kapalı.. kamera desen ışığı yanıyor sürekli ama kullanmıyorum arada bir görüşmeler hariç.. geri kalanı için sevgili bilgisayarcımın para kazanma zamanı geldi demekki.. bize bir uğrasa iyi olacak.. ttli3 böylelikle programlar konusundaki cehaletimi gözler önüne serdim.. sevincli yaşasın bilgisayarcılar.. s456 sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM. |