![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yine kafe bana kaldı.Herkes boşaldı EEE kafe dostum sen ve ben başka kimse yok bir anlatabilsen djj bir dilin olsa nelere şahit oldun hangi olaylara ev sahipliği yaptın kimbilir.Kimbilir bu kafeyi hangi eski dostlar hangi birbirinden değerli arkadaşlar ziyaret etti. ark5 Kimbilir ne hikayeleri vardı ne sıkıntıları sad456 sevinçleri mutlulukları vardı u890 . Ha unutmadan aklıma gelmişken tüm fenerbahçeli doslarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum artık inşallah 2011 de şampiyon siz olursunuz. gssmile AAA pardon arada 2010 vardı atlamışım Ha birde şu 20 kusur yıldan bari alamadığınız kupayı bari onu bu sene alın ha bu konu ile ilgili bir başlık açacağım "Fenerbahce Türkiye kupasını en son aldığında" diye bakın görün o tarihta neler varmış kimler varmış |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Cedrus'cum bu konuyu seninle başka bir platformda tartışalım olur mu?Kural gereği sitede din,siyaset ve futbol konuşmuyoruz.Anlayışın için teşekkürler. Ve günaydııııınnnnnn. gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benim açıdan tartışacak bir konu kalmadı super Dostluk arkadaşlık kardeşliğin önüne ne futbol ne siyaset nede bir başakası geçebilir.Dostluk herşeyin üstündedir.sanada günaydın ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydıııın bende geldim smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin huzur vien1 kafemize tatlı bir huzur getirdin nikin gibi inşallah sende bir ömür huzurlu mutlu yaşarsın arkadaşım wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar... ben her zamankinden. mümkünse şekersiz ve kremasız sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İnşallah arkadaşım hep birlikte huzurlu ve mutlu yaşayalım uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.karalamadefterim.net/wp-content/kahve.gif Bu senin Mümin. http://www1.istockphoto.com/file_thu..._latte_art.jpg Buda Cedrus'la benim.Falda bakıcak bana. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol bacım sapkal89 allah gönlüne göre versin. ne muradın varsa tez zamanda ola inşallah... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Afiyet olsun usta. Sağolasın varolasın. khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 PM. |