![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
seneye bakacaz bi abimizda malali var bide ayı bogan dişisi var almanyada turkiyeye getircekler onu eger ayı bogan dişisiyle dobiyi cifleştirebilirsek onun yavrularındanda verebilirim gerçi layd ayten dobiyi bogar ama en son 4 yasında gördüm dobinin su anki halindeydi şimdi 9 yasnda benim dobi ayıbogan degil :'((((( karabaş malalı yani aa bu arada sen kangallardan anlamıyodun ne ise ciddiyim senemce ablayada sanada söz yanlız söyleyim dişi ya 2 tane ya 3 tane olur bazen hiç olmaya bilirde bu dogumdaki gibi gene tek dişi kalırsa kavga etmeyin aranızda kura cekin sevincli ben burdan seref sözü veriyorum 2 adet yavru ayırıcam size |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Cerenim sen ankarada degilsin demi tatildesin daha pffffff yanıyorum ben burda yahuuuu pişdim kaynadımmmmm offff arkadaş çevremde yok olsa gezerdikya annemgile bazen kızıyorumya niye batıkente tasındılarsa burda saat 8 den sonra bırak insanı köpek bile geçmiyo :P |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siteye giremez oldum, kaç saat bağlanamadım, şimdi de kimse yok sitede, bağlanamadıkları için mi acaba dusun bu sorun nasıl düzelecek, inşallah düzelir. çok kötü hissediyorum böyle olunca. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Neyse kafeyi kapatmak yine bize nasip oldu Hepinize hayırlı geceler Yarın görüşmek üzere |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aha kafeyi kilitledim ama içerde birisi varmış görmedim yenibir hayat kusura bakma seni görmedim ben kimse yok sandım o nedenle kafeyi kapattım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kımse yok mu? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Selamlar Saygılar N'ber Nasılsınız Ne var Yok off ne sıcak gün bi gidip geliyo site eve yeni geldim giriyim dedim acıldı :D site ne zamandan beri acık bilmiyom daha dorusu saten wave yaa hep bi şeyler ısmarladım bide bana ısmarlayın yaa sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigciye benden bir nescafeeee..........bana da bir çayyyyyy kahvesmiley |
genelde soguk şeyleri tasvir ederim ama ikram olsun zehir bile içerim teşekkur ederim çayınızda benden olsun o zaman kaç şeker http://www.thy.com/images/skylife/6-...4/12_94cay.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |