![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Biran kafeyi açmak için geç kaldım sandım .İyi çok şükür kapıda bekleyen yok.Önce şu suyu bir ısıtayım.Artık kafemizde normal çay yok .Bitki çayları kekik,ıhlamur,adaçayı,kuşburnu ve benim gözdem olan alıç çayı.Şöyle bir bağırayım millet uyansın.ÇAYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın cedrus.Ben bir kuşburnu alırım,şekersiz. Hey site hadi bakalım sabah oldu,uyanma vakti.Kalkında sabah sporumuza başlayalım. http://www.diyet.com.tr/upload/aerobik.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın , Benim favorim adaçayı ama alıçı bir denesem diyorum yeniliklere açığım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın türkiye... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol teoman_ sanada günaydın sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkeze hayırlı işler bol kazançlı günler calısmayanlarada mutlu ve sadetli günler ankarada olanlarada bol serinlikli günler su an yanıyorum cok sıcakkk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi gecelerr cafe, nasılosınıııızzz? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Galiba yine herkes uyudu kanalı kapatmak yine bana kaldı.Hepinize hayırlı geceler.Sabah görüşmek üzere kafe açılış saati 06:30 hepinizi bitkisel çay içmeye bekliyorum.Ha sahi bu kafenin sahibi nerelerde .kafenin sahibi burcu ile tanışmak nasip olmadı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar... http://static.flickr.com/55/147582715_0d2656c7ed_o.jpg Yaşamak Bir lokma ekmek bazen Bazen namlunun ucunda kurşun Bazen bir odun parçası Bazen de sırtımda kambur / YAŞAMAK Bazen güzel bir melodi Bazen de bir duble rakı Bazen para dolu çanta Bazen de bir nefes duman / YAŞAMAK Çok güzel bir kadın bazen Bazen de son model araba Kuş gibi uçmak bazen havada Bazen de çırpınış örümcek ağında / YAŞAMAK Bir ışık bazen çok uzaklarda Bazen de yıldızın kayışı karanlıkta Var olma savaşı bazen Bazen de ıssız bir ada okyanusta / YAŞAMAK Bazen bir haziran güneşi Bir yağmur tanesi bazen Bazen de damarımda ki kan Ebediyete ulaşmak bazen ölmek / YAŞAMAK |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Lier dün yoktun merak ettim.Ama bugün gelmişsin hoşgeldin. Hadi millet uyanın artık yahu.Öğlen oldu. blissy blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |