![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne gibi:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bi 70 tane konu açtı sırayla ama konular boş ve sadece a ve aa harflerinden oluşuyor... dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ewet halloldu o iş...konuların bir kısmını sildim... terli345 gerisini atakan bey halletmiş... b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar,,özel mesaj kutusu dolmuş yeni bir acemi arkadaşımızın ..benden cevap bekliyo yollayamıyorum haliyle...yollayamadığımdan da haberi yok dolayısıyla ..cevaplamadım sanıyooo..nasıl haberdar edeceğiz mesajlarını silmesini.... terli345 dlckrn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) profilinde mail adresi yazıyorsa mail atmayı deneyin... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bisey sorak istiyorum bir ara lost için rahatça seyredebilecegimiz bir link verilmişti şimdi o linki tekrar nası bulabilirim acaba dusun sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
http://www.lostseyret.tr.gg/ k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tesekkür ederim kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben geldim ben geldim.Yemeğimizi yedik kahvelerimizi içicez birazdan.Bir yazıyım dedim.Sevgiler herkese. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vien1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 AM. |