![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam arkadaşlar. t678 Hava çok sıcak Ankara'da 2 gündür. Açtım kapıyı pencereyi esmiyor . Bugün matrixe hükmedin ve peat kitaplarını aldım. Kitapları okuyamıyorum sıcaktan. Bir okuyabilsem 2 nokta yapıp serinleyeceğim zaten . krzm67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese..... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar super sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günayddın siz iyisinizdir umarım benim kafam çok karışık, onca emeklerim gene heba olacak diye korku sardı beni, kafam karmakarışık, ne yapacağımı şaşırdım, kapanmak üzere olan dernek için neler yaptım, şimdi hiç tasvip etmediğim bir siyasi partiye kar olarak kalırsa çoook üzülürüm |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm milletttttt uy897 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın efemm art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam.Bana daha yeni günaydın.Ufak çaplı bir depresyon geçirdim de bugün gözümü yeni açabildim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun canım.. inşallah daha iyisindir ark5 Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM. |