Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

birmutluluk 21-07-2008 03:03 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

merhaba ayşegül benimde korkular üzerine blokajlarım tam çözülmediğiden dün akın berk kardeşimizin sitede paylaştığı yirmibir gün kuralı vardı ben le başlayıpp seçiyorumla biten cümleler söylüyorsun yaptım iananmadım telkinleri ilk dinlediğim andaki etkiler birden tekerar ortaya çıkıverdi baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı ... falan çok kötü oldum ama sonradan da rahatlama geldi arada yapıyorum başta kötüde olsa sonra hoşuma gidiyor atakan beye de sordum durumu açıklam istedim sen de deneyebilirsin tepkilere rağmen devam etmek fayda mı zararmı getirir bilmiyorum cvp bekliyorum bilgisi olan arkadaşlarda varsa memnun olurum konu hakkında umarım yardımcı olabilmişimdir belki akın berk kardeşimiz bu konuya el atabilir hismiley

aysegul_tirtil 21-07-2008 03:03 PM

2600 o kadar net görülen korkumu bir türlü serbest bırakamıyorum tam hah işte aştım diyorum pat başladıgım yerdeyim korkumun içinden geçip özgürleşemiyorum redflowersım.çözücem ama ne zaman nasıl yrl78

aysegul_tirtil 21-07-2008 03:07 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ayşegül benimde korkular üzerine blokajlarım tam çözülmediğiden dün akın berk kardeşimizin sitede paylaştığı yirmibir gün kuralı vardı ben le başlayıpp seçiyorumla biten cümleler söylüyorsun yaptım iananmadım telkinleri ilk dinlediğim andaki etkiler birden tekerar ortaya çıkıverdi baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı ... falan çok kötü oldum ama sonradan da rahatlama geldi arada yapıyorum başta kötüde olsa sonra hoşuma gidiyor atakan beye de sordum durumu açıklam istedim sen de deneyebilirsin tepkilere rağmen devam etmek fayda mı zararmı getirir bilmiyorum cvp bekliyorum bilgisi olan arkadaşlarda varsa memnun olurum konu hakkında umarım yardımcı olabilmişimdir belki akın berk kardeşimiz bu konuya el atabilir hismiley

canım teşekkür ederim sitede o kadar zaman geçirmeme ragmen 21 gün kuralını kaçırmışım.ben sanki korkuma sırtımı dönüp onu yok farzediyorum sonra bi yerden kafasını çıkarıyor ve beni deli ediyor.içinden geçmek onunla yüzleşmeyi gerçekten çok istiyorum

efsane_20 21-07-2008 03:09 PM

slm aa34

birmutluluk 21-07-2008 03:13 PM

bu sevimli nine de kim yavv smil56

Belgin ∞ 21-07-2008 04:12 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
2600 o kadar net görülen korkumu bir türlü serbest bırakamıyorum tam hah işte aştım diyorum pat başladıgım yerdeyim korkumun içinden geçip özgürleşemiyorum redflowersım.çözücem ama ne zaman nasıl yrl78

Ayşegül'cüm anladığım kadarıyla bastırılmış korkulardan bahsediyorsun.Çalışmalarını yaparken korkunu kendinden ayrı tutmayı dene.Başka bir şekile sok korkunu.Kendinden ayır içine girmemeyi dene.Dışarıdan izle korktuğun andaki kendini.Hiç bir his,duygu ya da anlam yükleme.O anda yaşayan sen değilsin sen sadece seyircisin.Sonra kendine dön ve korkunun ana sebebine,başlangıç noktasına git.Başlangıç noktasında ki korkunun ilk anıyla yüzleş.NLP korku ve travmalar için biçilmiş kaftan benim için.Benim kaybetme korkum vardı.Sevdiklerimi kaybettiğimi düşünüp o an içinde yaşıyordum ve gerçek sanıyordum.Bu konu için (ve daha yüzlercesi)uzun yıllar tedavi gördüm ve ilaçlarla desteklendim.Ama şimdi her şeyin benim elimde olduğunu ve kendi hayatımda olan her şeyi benim yarattığımı bilince 'ne yapabilirim' i uyguladım.Sonuç inanılmaz oldu.Dilerim sende en yakın zamanda korkundan arınmada başarılı olursun.

Görmediğin düşmandan kork.Ama bildiğin,tanıdığın düşmanın her zaman bir yenilme korkusu vardır.Ve seni tanıdığım için söylüyorum yollarını bildikten sonra yapamayacağın hiç birşey yok.

ziyaretcixy 21-07-2008 04:51 PM

merhabalar... f678h
bünyenizdeki bu tür karşıtlıklar bilinçaltınızın size karşı koymasıdır... bir süre sonra zaten sizin istediğiniz düzeye gelicektir... Ağrılar ve olumsuz düşünceler şimdilik normal... sonra geçicektrir

melodiss 22-07-2008 05:55 PM

SELAM... hpm2

bugün kimse uğramamış buraya 4897

blook blook

Belgin ∞ 22-07-2008 06:08 PM

Selam yeni geldim bende eve.Ne sıcak yahu yandık yakıldık.
Naber melodis?Smile ister misin khkh56

ziyaretcixy 22-07-2008 08:06 PM

evet ya 2 gündür pek kimse yok hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 PM.