![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaa dur telefonumu masanın üzerinde unuttum onu alayım öyle kapatın aa34 herkese iyi geceler hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] yok daha acık cafe ben kendimden biliyom bazen pederi yollarım bu saatlerde dükkanda olurum dobiyi karsıma alırım dertleşirim yada sazımı alırım elime tıngırdarım azcık . daha acık tüken |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hu huhhhhhh kafede kimse var mı? bu saatte ne sessiz ve korkutucu oluyo kafe sanemce abla bigciii novosibir sesimi duyan va mı ? clapping |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tabiki olur taç yaprak hiç misafirperver deilim dimi girlhaha sana gece gece ne ikram edeyim? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] cerenim burdayım selamlar naber taçyaprak senden naber beni sorarsanız her zaman yaptıgım seyi oynuyorum pc tabiki lattop acık bi yandanda pc oynuyorum bi bende bi bagımlık siz bilmezsiniz psikopatca oyunlar oynuyorum biohock oynuyorum bu saattede bi oynanıyoki anüü aklım cıkıyo sakın pc si olanlar almasın herkez benim gibi pisikopatca oyunlar oynamayı kaldıramaz sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen ne içiyosan ondan alayım maksat tanışmak zaten ceren ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burdayız ceren korkmana gerek yok :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [bende gidiyorum uyumaya gözlerim kapanıyo iyi geceler hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 PM. |