![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gel gel hadi zaten 2 kişilik... çikolata da var.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geldim geldim.Çikolata mı koştum da geldim aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam selam thumbsanim birkaçtane ( 10 kadar) girlhaha kitap almıştım kargo geldi az önce getirdi kitaplarımı 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli süpermiş abla onunu birden okuyamıcana göre yolla bakim şöyle 3-5 tanesini girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 10 kitap mı bağlasanız gene okumam pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kitap kurtları gelmiş hoşgeldiniz... eğer izlemedinizse bu gün paylaşılan zeitgeist belgeleselini mutlaka izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canım ne demek super ama okumam lazım önce girlhaha zeynep okula giderken götürecek şimdiden nasıl yapsak diye düşünmeye başladık.. 2 hafta sonra gidecek çünkü.. belki İstanbul'da okursun üniversiteyi smileydance ozaman birde oturur tartışırız kitaplar hakkında thumbsanim ne güzel olur kiss3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ozaman sen bana gönder okumadıklarını ben okurum thumbsanim ama ben seçeyim alacağın kitapları olur mu girlhaha Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağol Lier thumbsanim birinci bölümü izledim, bıraktım ben. psikolojimin daha müsait olduğu bir zaman izlemeyi düşünüyorum sapkal89 Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 AM. |