![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
alında, dediğiniz yer 3. çakranın olduğu yer sanırım. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) az önce astral yolulukla ilgili bir dünya şey yazmıştım ama sayfa süre aşımına uğramış.yapılış tekniğini bir yerden okumuştum onu paylaştım.tekrar paylaşmaya çalışıcam mümin çünkü çok enteresan:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aa yazdıklarım çıkmış demin görememiştim.:) ya o meyil olayı benimde kafamı karıştırmıştı ama sanırım olayın ince noktası o smiliyface |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hmmm enteresan. ben yatıyorken deniyorum ve ilk başlarda dediğin yerde - alnına yapıştırdığın turuncu etiketin bulunduğu civarda- uyuşma derecesinde yanma hissi oluyor, bu durumdan sonra odadan çıtırtılar geliyor. geçen akşam çıtırtıları biraz aşıp doğruldum. sonrasını hatırlamıyorum sanırım uyuyakalmışım. |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben denemek istiyorum ama pek cesaretim yok işte.sabahtan beri anlattığım üzere biraz korkak biriyim bad45 bencede bir kahve hiç fena olmaz kahvesmiley |
deneynerek aşılan durumlar. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blissy blissy blissy herkese benden bi merhaba... actionsmile smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |