![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablaaaa.... bak senin yüzünden ericemmmm ona göreee... neredesim be kuzum... bi cee .. yap hiç değilse... kilo verme meditasyonunu indirdim bir gün şişko olursam lazım olur diye.. onu açtım dinliyorum... yanımda enerjin olsun diye... sesine yüreğine sağlık... bak eriyommm ona göre... çabuk gellll özledik seniii kiss3 ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlarım canım gönlüm sizinle,, dün akşam sezenle birlikteydik...sonra bi beş dakika ce,e diyeyim dedim..siteye girdim..ve site beni attı..ondan gelemedim..hepinizi çok seviyorum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oh beeee.... aslanınıda özlemişiz ... aslan ablamızıda... kiss3 sal şu aslanı siteye de bi gözünü korkkutsun... kimi dışarı atıyomuş öle... dağdan gelip bağdakini kovuyo.. taam güzel olduk... şirin olduk yeni özlelliklerimizle biz onu kabul ettik oda alışsın artık bize yahuu girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hey güzell millet... nerelerdesiniz bakeeem... selaaamlaaar arkadaşlar nasılsınız... sung66 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar ben teşekkür butonunu tıkladığımda teşekkür eden kısmında mail adresi olarak görünüyorum, düzeltmeye çalıştım düzelmiyor.....ne yapabilirim bilen varmı.. dusun dusun dusun dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biz seni her halinle kabul ediyoruz dert etme... girlhaha şaka bi yana nasıl düzeltileceğini bilmiyorum... 4897 atakan bey görmesse burada ki mesaını özelden ulaş canım... vardır bir yolu... ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ay canım sağol.. sıkıcı oluyor mail adresimi görünce, sanırım kaydolurken yanlışlık yapmışım..... 4897 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese selam kücük bir sorum daha olacak telkinlerden toplulukmu yoksa sosyal fobimi yoksa sosyallikmi daha etkili ve güclü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM. |