![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Sorularımızı diğer sorularımız bölümünde sorarsak sonradan okuyanlarda görür.Sohbet bölümünde kaybolup gitmesin art56art56 |
bende deneyeyim dedim ama gene çıktı... üyelik ayarlarına girip defalarca düzeltmeye çalıştım, kazıdım ne yaptım,ne ettim olmuyor.. düzelmiyor,bi rahat teşekkür edemiyorum yaaaaa... kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burda görünen herkes gezmeleremi gitti.niye kimse bişey yazmıyor 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok yok şekerim gezmeye falan gittiğimiz yok.... burdayız... dolanıyordur millet sağda solda... dökülürler şimdi.... cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) e gelsinler artık öğlen oldu iki muhabbet edelim dl67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) boş ver sen... anlat bakalım naaber,kimse yoksa biz sohbet ederiz... demi canım... smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.youtube.com/watch?v=vESMzLnuc6I kimse olmayınca bende kendi çapımda gezmeye çıktım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) beğendim beğendim...ellerine sağlık... khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:05 PM. |