![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhh!! sefam olsun yüzdüm,yüzdüm e sonra yine yüzdümm f678h nasıl rahatladım,nasıl ferahladım anlatamam. darısı başınıza arkadaşlar 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
vayy lerzanım hoşgeldin e hoş git bakalım ben gelinceye kadar sen tüymüşsün 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lerzan hoşgeldin özlettin valla kendini . Emelllll yüz sen valla ne rahat Arkadaşlar bende allahtan gece rahat uyuyanlardanım ev çok sıcak olmuyor. Evettttt geldim ve aklımda olan işlerimi hemen yapıp sizlerede sunmak istiyorum bekleyin canlarımmmm k8908 Bugün daha iyiydi hava 2 satışım oldu ama hiç yoktan iyidir değil mi 44 akşama görüşürüz öptüm sizleri |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar hayatım değişti cafesindeki herkese kahve içmeye geldim eşlik edecek kimse varmı kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar hoşgeldin Eylem ben de buz gibi bir bardak su içeyim hem sana eşlik etmiş olurum happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbulduk.Eşlik ettiğin içinde teşekkürler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Rica ederim herzaman aramızda görmek isteriz seni de sevgiyle kal actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) eylem hoşgeldin safalar getirdin.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar herkese...eylem sana özel msj yazamıyorum... sadanim cevap vermediğimi düşünmeni istemem... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat3500 sevincli ben geldim balkonda pufta oturuyor nescafem ve cevizli kurabiyemi yemekteyim 8977 sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 AM. |