![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın...çaylar poğaçalar, börekler hazır...kargaya bile verdim kahvaltısını ben kahvemi içip gidicem..deveyle ot misali...köy cenahından annemi duyan geliyor..nasıl hasret kalmıştım yüzlerini görmeye..sülalenin en son genci evleneli yoktular ortada,dökülmeye başladılar..hepinize iyi günler hayırlı işler, bol kazançlar..mekanı temizledim rahatınıza bakın.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın hayal ablacım. ben daha anca kalkabildim. öğretmenliğe başlamadan önce son geç kalkma haklarımı kullanıyorum:) aman tek atanayım da her gün erkenden kalkmaya razıyım ben smiliyface burda olan olmayan, beni duyan duymayan herkese koskocaman GÜNAYDINNNNN harika bir gün geçirmeniz dileğiyle... thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayalayazcım ınsaallah hayırlı haberlerını beklıyoruz annenın, kahve bır gun nolur bırılerı sımıt getırsın, burda hersey var sımıt yok, ahh ahhh sımdı sımıt peynır ya da sızın su meshur kumrunuza neler vermem 88a gynaydın herkese... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablanın annesinin neyi var? benim bir şeyden haberim yok ama her neyi varsa Allah şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah Allah anneciğini başından eksik etmesin hayal ablacım... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo herkese günaydın. sabah sabah bi geldim her yer tertemiz. kim temizledi etrafı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÜNAYDIN.. VALLA İLK HAYAL ABLA GELMİŞ HEM DE BAYA ERKEN. BU İŞİN ARKASINDA O VAR smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar ayyy ya ben bu kafeyi açmakla ne iyi etmişim çok keyifli kendimi öpüyorum khkh56 Nasıl güzel uyudum anlatamam tabi sabah erken kalkamadım o ayrı 44 birazcık işe geç kaldım o kadar 2 saat gibi y789 kahvemi aldım çok sağolun harika olmuş burası tahminen 3 hafta önceydi gece saat 12 nasıl canım patlamış mısır çekmişti anlatamam, hiç üşenmeden yaptım ve yedim hatta o gün kendinizi ödüllendirin başlığı altında emell ile yazışıyorduk önce çikolata ile başlamıştık sonra ben mısır aşermeştim resmen Tanrım ne büyük keyifti onu yemek blissy Asıl anlatacağım birşey daha var rüyamda Atakan Beyi gördüm eski çalıştığım insanların evindeydim o kısmını anlatmayacağım pek iyi değil onlarla ilgili neyse ben hazırlananıp çıkacağım msn açıyorum Atakan Bey bana kamera görüntüsünü açıp arkadaşlarıyla kendini gösteriyor harika bir enerji vardı çok mutlulardı işe gitmem gerek çıkmalıyım dedim ve uyandım cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu ben pazar günü Bodrum-Güvercinlik'te olacağım,sana cep numaramı vereyim mi,msn de görüşelim,sen de bana numaranı ver,görüşmeyi çok isterim.sevgiler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tamam acil çıkmam gerek gelecem birazdan bana mail ile bildir. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu geçekten harika bi fikir burayı açman. bu arada ben de bir yandan bol köpüklü sade sabah kahvemi yudumlayıp bir yandan gazetelere bakıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 AM. |