Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

pisimbat 04-07-2007 11:49 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ben daha yeni kalktım aslında sabah ezanına kadar yatakta döndüm durdum sonrada bir sürü karmaşık korkunç rüya eşliğinde sözüm ona uydum
Bu gün bizim buranın pazarı birazdan pazara çıkıcam ehh br şeyeler alıcam akşama görüşmek üzere arkadaşlar
burcu kimse yerimi kapmasın puf benim heee cilgin897
umarım herkes iyi bir gün geçeririr,
hoşça ve mutlu kalın utananadam

BURCU GELEGEN 04-07-2007 12:11 PM

Tamam kaptırmayız merak etme sen mısırda al bu akşamda sen yap bakalım o közlenmiş haliyle y789

Özlem aldım numaranı nasipse geleceğim Bodrum'a

pisimbat 04-07-2007 12:28 PM

sevincli tamam közlenmiş mısırlar benden bu akşam arkadaşlar
film olarak bir önerim olacak sizlere eğer bula bilirseniz izleyin derim
can dostum
wink77
matt dimon ve dustin hoffman baş rollerde

pisimbat 04-07-2007 07:40 PM

yahu herkes nerede dusunsıcaktan buharlaştınızmı 4897 mısırları közledim bakım belki kokuyu duyan gelir sevincli dl67

BURCU GELEGEN 04-07-2007 07:44 PM

pisimbat erkencisin ben daha ancak evime geldim şimdi Daisy kızımı gezdireceğim oooo mısırlar ben gelmeden bitmez değil mi ayırın bana bu arada gene bulaşık birikmiş gelince ben yıkarım harika bir gün geçirdim kızım söylenmeye başladı çıktım ben gece film seyredilir değil mi 44

pisimbat 04-07-2007 07:58 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
pisimbat erkencisin ben daha ancak evime geldim şimdi Daisy kızımı gezdireceğim oooo mısırlar ben gelmeden bitmez değil mi ayırın bana bu arada gene bulaşık birikmiş gelince ben yıkarım harika bir gün geçirdim kızım söylenmeye başladı çıktım ben gece film seyredilir değil mi 44

hadi bakalım senin mısırı ayırdım ben sen deisy gezdir bualşıkları yıka

fato09 04-07-2007 09:11 PM

arkadaşlar bu akşam haşlanmış mısırlar benden hem de gittim ellerimlen aldım çarşamba pazarından ona göreee 44

pisimbat 04-07-2007 09:16 PM

gel gell gelll site sakini gell közlenmiş mısıra gel sakın fatmanın haşlanmış mısırını yeme partysmiley
ayy ne haset bir kediyim yahu
pişt fatma söle bakım bizim buranında pazarıydı bugün yoksa kapı komşusumuyuz gulensmiley

fato09 04-07-2007 09:21 PM

yaw ben közlenmiş mısıra da bayılırım takas etsek olma mı smiliyface bu arada ben aydın sökedeki çarşamba pazarından bahsediyordum meşhurdur bizim buranın çarşamba pazarı sen nerdesin?

pisimbat 04-07-2007 09:36 PM

hadi ben 3tane közlenmiş mısır verim sen 6 tane haşlanmış mısır ver bana dusun
yok komşu değiliz hattaa yaklaşık kuzey doğu istikametine dopru 8 saat var aramızda ben catland ta yaşıyorum sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM.